Evenimente

Bijuterii cu Accent pentru evenimentele tale din această vară!

on
23 iulie 2021

Vara aceasta s-a lăsat așteptată, dar iată că ne apropiem deja cu pași repezi de sezonul celor mai frumoase evenimente ale sezonului estival. Nunțile și botezurile din acest an vor compensa cu siguranță pentru pauza de anul trecut, prin eleganță și stil. Și pentru că bijuteriile sunt marca absolută a rafinamentului, ți-am pregătit o selecție de seturi de bijuterii potrivite pentru mai multe tipuri de ținută.

Perla, simbol al perfecțiunii

Știm că îți dorești să ai un look fără cusur la un astfel de eveniment, așa că cea mai bună candidată pentru accesorizarea unei ținute impecabile este inegalabila perlă, ce depășește orice altă piatră prețioasă sau semiprețioasă prin splendoarea ei naturală. Seturile de bijuterii cu perle Accent au fost concepute cu dragoste și îți vor completa ținuta de ocazie cu succes!

Pietre în culori închise pentru ținute distinse

Culorile închise conferă întotdeauna o sobrietate elegantă oricărei ținute vestimentare, iar dacă ținuta în cauză este dedicată unui evenimemt important, atunci pietrele închise la culoare sunt alegerea perfectă!

Bijuteriile din argint placate cu aur, încântare văratică

Seturile din argint placate cu aur roz sau galben de 14 karate sunt o alternativă la arigintul clasic și totodată o încântare de sezon, ele purtând culori solare și alte nuanțe pastelate.

Argintul fără pietre, ideal pentru o accesorizare minimalistă și rafinată

Dacă sumedenia de culori a diferitelor seturi prezentate mai sus nu te-a inspirat suficient, ci îți dorești o accesorizare simplistă dar de efect, iată câteva idei care sigur îți vor face cu ochiul!

Cele mai frumoase amintiri sunt cele de la evenimentele la care te simți cel mai bine, în largul tău, alături de cei dragi. Fii splendidă, cu Accent !

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro