Evenimente

Pandantivul – Accesoriul verii 2020

on
13 iunie 2020

Pandantivul este unul dintre accesoriile ideale pentru orice femeie. Ele sunt ușor de asortat și pot deveni chiar piesele de rezistență ale outfit-urilor tale. Design-urile surprinzătoare, culorile vibrante și combinația pietrelor sunt doar câteva motive pentru care iubim pandantivele.

Mai mult, pandantivul este vedetă în vara anului 2020! Te invităm să descoperi ultimele modele care îți vor asigura un look încântător ori de câte ori le vei purta.

10 pandantive de senzație pentru outfit-uri de vară

Vara anului 2020 este despre extreme, culori puternice și piese spectaculoase. Pandantivele pe care ți le prezentăm mai jos sunt alegerea perfectă pentru o vară de neuitat. Veți impresiona pe oriunde vă veți afișa, purtând un pandantiv de vară.

Originalitate

Îți plac bijuteriile impresionante, pline de atitudine? Dacă preferi pandantive mari, originale și excentrice, iată sugestiile noastre!

Pandantivul din onix, cuarț rutilat și piatra soarelui este o piesă de excepție, lucrată manual, care va întregi orice ținută. Transformă-ți vara într-o aventură cu acest pandantiv.

Pandantiv din argint cu onix, cuarț rutilat, piatra soarelui – DP307

 

O piatră mai puțin cunoscută, Mookaite emană energii pozitive care atrag pacea și liniștea în viața purtătorului. Pandantivul din argint cu mookaite deține toate aceste beneficii, în plus este o încântare din punct de vedere vizual. Poartă un astfel de pandantiv la ținute vaporoase sau lejere.

Pandantiv din argint cu mookaite – DP1473

 

Ce spuneți despre un pandantiv inedit? Dacă ești adepta stilului oriental sau pur și simplu empatizezi cu filosofia păcii și bunătății creată de budism, atunci pandantivul din argint Buddha este pentru tine. Realizat din argint  925‰, în combinație cu lemn, este genul de bijuterie care va atrage cu siguranță admirația celor din jur .

Pandantiv din argint Buddha – DP3182

 

Dacă preferi pietrele prețioase pline de strălucire și de semnificații aparte, atunci îți recomandăm cu dragă inimă Pandantivul din argint cu jasp, ametist, granat și turmalină roz. Combinația pietrelor atrage bucurie, protecție, bunăstare sufletească și materială. Bijuteria este un adevărat spectacol, iar designul surprinzător va aduce o notă dinstinctivă ținutelor tale.

Pandantiv din argint cu jasp, ametist, granat și turmalină roz – DP3540

 

Pandantivul cu piatra lunii  de mai jos surprinde farmecul unei seri de vară. Delicatețea lucrăturii și energia pietrei creează cadrul desăvârșit pentru o ținută suavă și o seară formidabilă.

Pandantiv din argint cu piatra lunii și topaz bleu – TP42

 

Culoare

Pandantivele pline de culoare sunt accesoriul verii! Jocul de culori și nuanțele pietrelor fac aceste pandantive irezistibile. La Accent Bijuterii vei găsi o diversitate a culorilor și modelelor pandantivelor, pentru ca tu să ai de unde alege!

Disponibilă în diverse culori și emanând o căldură aparte, Piatra Soarelui aliniază înțelepciunea inimii cu ambițiile minții atunci când este purtată în dreptul inimii, fiind recomandată mai ales pe post de pandantiv. Pandantivul din argint placat cu aur alb de 14 karate, de mai jos este o afirmație a stilului elegant și a unei personalități puternice. Cu un astfel de pandantiv aparițiile tale vor fi radiante.

Pandantiv din argint cu piatra soarelui – DP3283

 

Intrăm acum într-o stare de visare cu un turcoaz ce ne plimbă pe malul mării. Pandantivul cu turcoaz  recomandat este accesoriul cel mai râvnit al verii. Care este cea mai potrivită piatră a relaxării, dacă nu turcoazul? Destinde-te la mare purtând un pandantiv cu turcoaz.

Pandantiv din argint cu turcoaz – DP3453

 

Continuăm cu violetul ametistului, o culoare regală și sofisticată cu care ținutele tale vor căpăta o nouă semnificație. Pandantivul din argint placat cu rutheniu și aur galben de 14 karate, ornamentat cu druză de ametist și cu pietre de ametist fațetate e obsesia acestei veri! Se va potrivi de minune cu rochiile de vară și ținutele de seară.

Pandantiv din argint cu ametist – DP3614

 

Perechea perfectă: Colierele cu pandantive impunătoare

Preferați un ansamblu armonios și totodată îndrăzneț? Colierul din argint cu ametist, cuarț roz și granat este pur și simplu spectaculos! Jocul de culori și sclipirile joviale ale acestui colier vor fi de neuitat. Vara aceasta asortează-l cu ținute elegante și fine. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de el.

Colier din argint cu ametist, cuarț roz și granat – DS438

 

Încheiem recomandările cu un colier care va fura inimile tuturor. Intens, sclipitor și elegant, colierul cu ametist și granat este accesoriul excelent pe care îl poți purta într-o seară de vară specială.

Colier din argint cu ametist și granat – DS439

 

Pandantivul este piesa verii 2020! La Accent Bijuterii vei găsi pandantive pentru fiecare stil, în culori spectaculoase care îți vor transforma vara într-o poveste incitantă.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro