Bijuterii

Bijuterii handmade, între extravaganță și design

on
7 iunie 2020

Dacă în anii trecuți preferam piese vestimentare, accesorii și bijuterii produse în masă, de ceva timp încoace căutările noastre s-au îndreptat către lucruri mai profunde, speciale și, de ce nu, chiar exclusiviste. Bijuteriile lucrate manual răspund căutărilor prin simplul fapt că sunt create cu drag, din pasiunea pentru frumos. O bijuterie handmade este de fapt o poveste scrisă cu mult devotament și grijă. În procesul de creație a unor astfel de bijuterii se află mâinile unor bijutieri iscusiți și nu automatismul unor mașinării. Prin urmare, aceste tipuri de accesorii au la bază un suflet cald și multă dedicare.

Știi care este cel mai mare atu al unei bijuterii lucrate manual? Niciodată nu vei găsi două bijuterii la fel, fiecare dintre ele sunt unice și au propriul farmec. Iubim bijuteriile handmade pentru unicitatea, frumusețea și originalitatea lor!

Povestea unei bijuterii handmade

Cum se crează piesele handmade? Totul pornește de la o idee originală, se prelucrează materia primă, în cazul de față argintul, se utilizează diverse echipamente, în diverse tehnici pentru a realiza design-ul dorit, iar în cele din urmă se finisează și lustruiește produsul finit. Tot acest proces implică muncă, talent și dăruire. Bijuteria care ajunge în posesia ta va povesti tot acest proces prin aspectul și personalitatea ei.

11 piese handmade de care vă veți îndrăgosti

Fiecare dintre bijuteriile handmade de mai jos spune povestea tandră a creației. Acestea dau dovadă de originalitate prin design-ul lor și oferă o notă de unicitate ce nu trece neobservată. Iată ce vă recomandăm!

 

Inele

Versatile și surprinzătoare, inelele de mai jos te vor pune în centrul atenției, de fiecare dată când le vei purta!

Realizat manual din argint și decorat cu piatră de calsilica finisată caboșon, Inelul de mai jos este expresia perfectă a creativității. Poziționarea și finisajul pietrei sunt elementele forte ale acestui inel. Suntem siguri că un astfel de inel va fi remarcat!

Inel handmate din argint cu calsilica – DI6139

 

Mookaite e o piatră care provine din Australia și care ne protejează în vremurile tulburi, pline de stres și tensiune: și tocmai am descris cum nu se poate mai bine perioada actuală.
Alege să porți bijuterii handmade cu pietre ce au energii benefice. Te vei bucura de proprietățile pietrelor într-un decor original și personal.

Inel din argint cu mookaite – DI6145

 

Una dintre cele mai extravagante modele de bijuterii pe care le-am realizat manual este inelul din argint decorat cu perlă de cultură. O adevărată piesă de rezistență pentru orice ținută, inelul întruchipează un castel încununat de o perlă ce-i oferă un aer de poveste.

Inel handmade din argint cu perlă de cultură – DI6146

 

Rămânem în lumea basmelor cu o colecție de bijuterii handmade care se adresează firilor romantice. Fii stăpâna propriului castel cu inelul din argint cu perlă  care ți se va potrivi mănusă. Perla folosită îi atribuie castelului o sensibilitate aparte, făcând acest inel irezistibil de gingaș.

Inel handmade din argint cu perlă de cultură – DI6152

 

Ultimul  inel magic se impune prin măiestria modelului. Acest castel impunător cere o regină pe măsură. Accesorizează-ți ținutele cu un inel handmade și scrie o nouă poveste cu stil și creativitate pentru bijuteria ta.

Inel handmade din argint cu perlă de cultură – DI6156

 

Trecem la povești pline de magie și devotament cu inelul din argint cu serafinit. Creativitatea bijuterilor este nemărginită, modelele putând fi atât subtile și suave, dar și extravagante și uimitoare. Piatra cu care este decorat acest inel, emană energii deosebite, vindecând pe plan fizic și spiritual. Combină accesoriile handmade pentru un look cât mai original. Brățara din argint cu cuarț turmalinat este perechea perfectă pentru acest inel cu serafinit.

Inel din argint cu serafinit – DI6182
Brățară din argint cu cuarț turmalinat – DB994

 

Pandantive

Pandantivele handmade nu lipsesc din aceste recomandări. Uneori tot ceea ce ne lipsește pentru o apariție impresionantă este un pandantiv special, creat cu multă îndemânare.

 

Începem cu pandantivul din argint cu sidef și cuarț turmalinat, care te va cuceri! Inspirat din vremurile faraonilor, pandantivul emană o notă regală care îți va sublinia feminitatea.

Pandantiv din argint cu sidef și cuarț turmalinat – DP3628

 

Cu forme arcuite, pandantivul cu citrin, cuarț și granat, îți încântă privirea. Jocul culorilor și poziționarea pietrelor fac acest pandantiv să fie irezistibil și suav.

Pandantiv handmade din argint cu lemon cuarț, citrin și granat – DP3631

 

O piesă extravagantă este pandantivul din argint cu amonite pe care cu siguranță nu-l vei uita prea curând. Realizat cu iscusință și pasiune, pandantivul stârnește curiozitatea privitorilor. Dacă vrei să te distingi din mulțime, acest pandantiv este pentru tine!

Pandantiv handmate din argint cu amonite – DP3636

 

Încheiem cu una dintre cele mai diafane bijuterii pe care vi le punem la dispoziție la Accent. Pandantivul este lucrat manual în combinație cu scoică, în formă de camee și cuarț rutilat finisat caboșon. Un astfel de accesoriu este menit persoanelor gingașe din fire. Completează-ți aparițiile cu un pandantiv care te cucerește cu o simplă privire.

Pandantiv handmade din argint cu camee și cuarț rutilat – DP3648

 

La Accent Bijuterii, prețuim originalitatea și de aceea creăm bijuterii handmade care să fie cu adevărat speciale. Sfatul nostru?  Poartă bijuterii handmade în detrimetrul celor în masă. Vei avea parte de o experiență surprinzătoare și te vei îndrăgosti iremediabil de energia unor astfel de bijuterii. Fii excepțională cu ajutorul unor bijuterii unice și continuă povestea pe care bijuterii noștrii o încep pentru tine.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro