Evenimente

Vine vara, bine ne pare!

By
on
3 iunie 2020

Vara se apropie cu pași repezi, iar natura ne încântă cu minunățiile ei mai mult decât în orice alt anotimp! Și dacă Jocul Florilor ne-a încântat cu o frumoasă colecție florală de bijuterii (Partea I și Partea II ), îți propunem să acorzi câteva minute de lectură și delectare colecției Animăluțe și minunatelor ei creații. Aceste piese par a fi desprinse din faună și te vor însoți cu dragoste, oriunde vei alege să le etalezi în această vară!

La birou sau ”cu treabă prin oraș”

Am selectat câteva modele de bijuterii cu animăluțe ideale pentru o ținută office-casual, care se pot asorta foarte ușor la orice ținută de birou sau pentru zilele în care ai ”de alergat prin oraș”. Acestea nu sunt printre cele mai distractive activități, așa că un astfel de companion îți va însenina ziua fără doar și poate!

La terasă cu prietenii sau în vizită

Pentru o seară în oraș sau o vizită acasă la persoanele dragi, îți propunem o selecție de bijuterii cu animăluțe cu diverse modele și incrustații deosebite de pietre prețioase și semiprețioase:

La o ocazie specială

Am păstrat pentru final cele mai spectaculoase bijuterii cu animăluțe, pentru ca tu să-ți poți alege cele mai potrivite piese pentru ocaziile speciale din această vară. Fie că mergi la o nuntă, un botez sau o aniversare, petrecerile estivale sunt prilejul ideal de a-ți încânta apropiații cu cele mai noi achiziții în materie de bijuterii!

Pentru și mai multe modele animate și drăgălașe, te invităm aici! Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro