Tendinte

Jocul Florilor, ediția 2020 – partea II

By
on
29 mai 2020

Așa cum am promis luna trecută, revenim cu cea de-a doua parte din Jocul Florilor, ediția 2020! În articolul trecut, am descoperit ce ne rezervă Jocul Florilor 2020 în materie de cercei, pandantive și coliere. Însă colecția noastră florală este mult mai bogată de atât, așa că i-am dedicat deja două articole în acest an, pentru ca tu să te poți bucura de întreaga sa magie!

Brățările din argint fără pietre sunt o piesă must-have în caseta de bijuterii a oricărei femei cochete. Sunt de nelipsit tocmai pentru că pot fi asortate la aproape orice ținută, indiferent de ocazie!

Cât despre pietre, prețioase sau semi, un lucru e clar: florile sunt în elementul lor atunci când sunt reprezentate pe o brățară cu pietre, așezându-se pe încheietura mâinii la fel de delicat ca în natură.

Suntem în așteptarea verii și cum ea nu vine niciodată singură, te invităm și pe pagina noastră de Facebook să afli despre promoțiile noastre, pe care ți le pregătim cu mult drag. Pe data viitoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro