Evenimente

Vine vara! Modele de bijuterii colorate pe care trebuie să le porți

By
on
24 mai 2020

Vine vara, abia așteptăm să ne îmbăiem într-o supradoză de culoare! Festinul vibrant pe care ni-l oferă cu generozitate grădinile pline de flori, parcurile doldora de verdeață și pădurile seculare ne inspiră să ne delectăm cu aceeași frenezie cromatică și în bijuteriile pe care le alegem.

La Accent Bijuterii de abia așteptăm să vă răsfățăm cu cele mai frumoase bijuterii! Pentru noi, a fost o adevărată alinare să ne imaginăm cele mai colorate și mai vibrante piese, iar să le admirăm strălucind în razele de soare, cea mai mare plăcere. Descoperiți în rândurile ce urmează alaiul de bijuterii colorate al acestei veri!

Inele

O feerie de roz cu accente de verde: astfel poate fi descrisă superba bijuterie de mai jos! Inelul din argint decorat cu turmaline, email și sidef și placat cu aur roz de 14 karate (cod DI3860) este pur și simplu sublim și va reprezenta acea piesă cu care rochiile dvs de vară se vor înțelege cel mai bine. Bijuteria e încununată cu flori precum o poiană răsfățată de adierea blândă a verii și va aduce natura în casa dvs, amintindu-vă de cele mai frumoase vacanțe!

Inel din argint cu turmaline, email și sidef – DI3860

 

Verde precum marea de iarbă, portocaliu precum razele soarelui la asfințit și albastru precum cerul senin: ce poate fi mai frumos decât trioul cromatic realizat de către Inelul din argint cu smarald , safir galben și topaz bleu (cod DI6020) ? Conceput din argint placat cu aur alb de 14 karate, inelul are un design statement care se va potrivi de minune cu ținutele dvs de cocktail. Tot ce mai rămâne este să așteptați fastuoasele evenimente ale verii!

Inel din argint cu smarald, safir galben și topaz bleu – DI6020

 

Unul dintre cele mai frumoase inele, de care suntem atât de mândri la Accent Bijuterii, este cel decorat cu trei flori. Plină de creativitate și de culoare precum o explozie de viață, bijuteria este concepută din argint placat cu aur alb de 14 karate și ornamentată cu pietre de diopsid chrome fațetate și cu zirconia, pe post de piatră de sinteză (cod DI6003). Sclipirea jucăușă a smaraldului vă va face viața și mai frumoasă în această vară.

Inel din argint cu diopsid chrome – DI6003

 

Pandantiv

Atârnați de un lănțișor drag un pandantiv albastru precum cerul și bucurați-vă de o după-amiază splendidă, în sânul naturii. Realizată din argint placat cu aur alb de 14 karate și ornamentată cu larimar finisat caboșon și zirconia (cod DP3295), podoaba emană o delicatețe aparte, care o face perfectă pentru vară. Asortați cu o rochie spumoasă din dantelă și cu toată fericirea din lume!

Pandantiv din argint cu larimar – DP3295

 

Cercei

Păstrăm în continuare elogiile aduse larimarului și vă propunem o pereche de cercei asortați superbului pandantiv de mai sus. Forma elegantă și designul sofisticat fac aceste podoabe perfecte pentru o ocazie specială, iar argintul placat cu aur alb de 14 karate dă o tușă sofisticată de care vă veți îndrăgosti cu siguranță. Prinderea de ureche se face cu ajutorul tortițelor mobile, nu mai rămâne decât să îi purtați cu sufletul deschis.

Cercei din argint cu larimar – DC3283

 

Ne-am pus sufletul în perechea de cercei din argint placat cu rutheniu și decorați cu perle (cod DC3250) și sperăm să vă zâmbească la fel de îmbietor precum nouă. În formă de gărgăriță, veseli și optimiști precum miezul verii, vestind viața și bucuria, cerceii se potrivesc acelor outfituri colorate și jucăușe în care vă place să vă relaxați în sezonul cald. Noi vi-i trimitem cu toată dragostea.

Cercei din argint cu perle – DC3250

 

Doriți o bijuterie plină de sensibilitate și romantism pe care să o purtați la o întâlnire cu iubitul sau cu soțul dvs? Avem noi cea mai bună recomandare! Este vorba despre Cerceii din argint cu opal roz și rodolit (cod DC2842). Sunt placați cu aur alb de 14 karate și ornamentați cu zirconia, strălucind la urechea dvs, plini de scânteia dragostei. Asociați cu compleuri de mătase sau cu rochii îndrăznețe și strălucitoare!

Cercei din argint cu opal roz și rodolit – DC2842

 

V-am pregătit acum niște cercei precum o adevărată operă de artă! Culoarea este la ea acasă, safirele multicolore ornând o bijuterie la fel de veselă precum vara. Cerceii realizați din argint placat cu aur alb de 14 karate sunt decorați și cu zirconia și vor arăta fabulos alături de o rochie cu un design minimalist, la o cină romantică. Alegeți nuanța rochiei într-una dintre culorile cerceilor!

Cercei din argint cu safire multicolore – DC3262

 

Brățări

Brățările reprezintă unele dintre podoabele noastre preferate, deoarece se potrivesc chiar și persoanelor care nu poartă în mod normal bijuterii. Tocmai de aceea, brățara din argint cu safire multicolore este modalitatea perfectă de a aduce culoarea și vibrația în viața dvs chiar și atunci când preferați un stil simplu și minimalist. Cu un diametru de 5,5 cm, acest accesoriu se potrivește de minune ținutelor dvs de birou.

Brățară din argint cu safire multicolore – DB913

 

Se spune despre opal că este una dintre cele mai puternice pietre, aducând dragoste și liniște în viața dvs., dar și încredere în sine. Amplificați trăirile dvs pozitive, de vară, cu o brățară colorată în roz diafan care se potrivi și firilor celor mai sensibile. Realizată din argint placat cu aur alb de 14 karate și ornamentată cu pietre de opal finisate caboșon și cu zirconia (cod DB946), această superbă bijuterie vă va sta alături într-un sezon cald de poveste. Purtați cu blugii dvs scurți preferați, cu rochii sau cu fuste și oferiți-i ocazia să vă stea mereu aproape.

Brățară din argint cu opal alb – DB946

 

Cinstiți apropierea verii cu bijuterii colorate care să vă umple spiritul de pace și de bucurie, mintea de gânduri pozitive și sufletul de veselie. Alegerile noastre reflectă întocmai optimismul sezonului cald, și de abia așteptăm să aflăm cum anume le-ați abordat în vestimentația dvs.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro