Bijuterii

10 modele de cercei perfecți pentru vara 2020

By
on
16 mai 2020

În eclecticul univers al bijuteriilor, cerceii sunt podoabele care se bucură de cel mai înfocat grup de admiratori. E și ușor de înțeles de ce. Se agață cât ați bate din palme la ureche, se asortează fără probleme și reprezintă soluția stylish și creativă la care apelează chiar și doamnele și domnișoarele care nu poartă în mod tradițional bijuterii.

Cu aceste gânduri, abia așteptăm să vă prezentăm modelele de cercei perfecți pentru vara 2020. Noi am mizat pe culori vii, pe forme exclusiviste și pe motive florale, care să infuzeze cu bucurie și optimism sezonul cald dintr-un an atât de provocator. Descoperiți mai jos preferații noștri!

 

Scânteietori precum soarele, Cerceii din argint cu spinel și citrin de la Accent Bijuterii reprezintă o podoabă care vă va merge direct la suflet. Somptuoși și impunători, sunt bijuterii demne de o zeiță și vor face casă bună cu cele mai rafinate outfituri ale dvs. Asortați cu o rochie albă cu umerii goi, care să vă pună în evidență pielea bronzată, și bucurați-vă de outfituri pline de stil și glam.

Cercei din argint cu spinel și citrin – DC3307

 

Doriți cercei spectaculoși, cu forme creative și inedite? Suntem siguri că Cerceii noștri din argint placat cu aur alb de 14 karate, ornamentați cu pietre de crisopraz finisate caboșon și cu zirconia, vor răspunde dorinței dvs. Bijuteriile se prind de ureche cu șuruburi, iar sclipirea lor verde va reflecta perfect abundența vegetației de vară. Combinați cu un ansamblu de fustă midi și cu un top răcoritor din in.

Cercei din argint cu crisopraz – DC3192

 

Vă plac mai degrabă bijuteriile miniaturale, subtile și elegante? Atunci vă propunem Cerceii din argint cu topaz bleu. Mici și rafinați, sunt placați cu aur alb și galben de 14 karate, scânteind plini de fericire la urechile dvs. Reprezintă piesa la care să apelați în ținutele office în care simțiți că aveți nevoie de un plus de personalitate, care să respecte însă seriozitatea acestui mediu.

Cercei din argint cu topaz bleu – DC3356

 

Esență a rafinamentului, Cerceii din argint cu prehnit vor străluci la urechile mireselor, ale domnișoarelor de onoare, dar și alături de orice femeie care dorește să sărbătorească romantismul și eleganța. Sunt realizați din argint placat cu aur alb de 14 karate și ornamentați cu pietre de prehnit finisate caboșon și cu neasemuita zirconia. Îi vedem etalați mai ales alături de ținute elegante.

Cercei din argint cu prehnit – DC2903

 

Ați fost invitată la un eveniment special sau visați la acele zile în care veți avea liber la sărbătorile de vară? Atunci e musai să mizați pe o pereche de cercei festivi. Cerceii din argint cu tanzanit și perle reprezintă acel accesoriu care va înnobila orice ținută. Forma plină de imaginație se împletește cu strălucirea pietrelor de tanzanit fațetate și cu delicatețea perlelor de cultură. Cerceii sunt concepuți din argint placat cu aur roz de 14 karate și se strecoară atât de ușor în inima dvs!

Cercei din argint cu tanzanit și perle – DC3327

 

Simțim în adâncul sufletului că între vara 2020 și Cerceii din argint decorați cu opal se va împleti o frumoasă poveste de dragoste. Placați cu rutheniu și cu aur galben de 14 karate, cerceii sunt ornamentați și cu zirconia, ceea ce le conferă scânteierea plină de viață. Lungi, dar delicați, vor repr ezenta acele bijuterii pe care le vedem etalate alături de un costum alb, masculin și oversized.

Cercei din argint cu opal – DC3208

 

Imaginați-vă profunzimea unei lagune albastre, proaspătă și răcoritoare, pe care razele soarelui o poleiesc cu sclipiri de argint. Adăugați sidef sculptat în formă de floare și ați obținut cea mai fidelă descriere a Cerceilor din argint cu topaz bleu. Sunt placați cu aur alb de 14 karate și decorați și cu zirconia, iar designul inedit îi va transforma ușor în acea bijuterie la care să apelați de câte ori doriți să vă simțiți specială.

Cercei din argint cu topaz bleu și sidef – DC3330

 

Clinchetul cerceilor din argint cu granat, următorii de pe lista noastră, deja sună a sărbătoare! Minunați pentru o ocazie specială la care străluciți în compania unei rochii senzuale, cerceii pot fi de asemenea purtați și alături de o ținută elegantă căreia doriți să îi imprimați un plus de atitudine. Realizați din argint placat cu aur alb de 14 karate, cerceii sunt ornamentați cu pietre de granat fațetate și cu zirconia, asociind culoarea și strălucirea într-o singură pereche wow!

Cercei din argint cu granat – DC3114

 

Dacă sunteți în căutarea unei perechi de cercei superbi care să se potrivească la orice, suntem mândri să vi-i indicăm pe cei mai potriviți. Romantici și plini de sensibilitate, cu un aer princiar, Cerceii din argint cu larimar placați cu aur alb de 14 karate vor conferi o noblețe aparte fiecărei apariții a dvs. Se integrează cu ușurință splendidă în orice tip de outfit, un alt motiv pentru care să vă lăsați inima în pavăza lor.

Cercei din argint cu larimar – DC2911

 

Încheiem cu o pereche de cercei pur și simplu superbi! Se ia misticismul opalului și strălucirea maiestuoasă plină de foc a rubinelor și se asociază într-o pereche de cercei placați cu aur galben de 14 karate și decorați cu rubin, opal și zirconia. Regal de eleganți, cerceii se potrivesc acelor ținute exclusiviste, costume decadente de mătase sau rochii splendide de ocazie, ce au nevoie de un accesoriu plin de fast care să le țină companie cu onoare.

Cercei din argint cu opal și rubin – DC3188

 

Vara 2020 este vara cerceilor eclectici, plini de culoare! Asociați formele doldora de personalitate cu nuanțe vii, caracteristice pentru peisajul sezonului cald și nu vă temeți să atrageți toate privirile. Lăsați pietrele pline de energii pozitive să vă tămăduiască sufletul și bucurați-vă de o vară trăită la intensitate maximă!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro