Tendinte

Pietre colorate pentru o iarnă târzie

By
on
31 ianuarie 2020

Imaginați-vă că pășiți în magazinul Accent, iar echipa noastră vă întâmpină primitor. Ne întrebați despre bijuteriile cu pietre colorate la modă în acest sezon și aflați că acestea fac parte dintre lucrările favorite ale bijutierilor noștri. Așadar, să ne încântăm privirea cu viitoarele candidate la un binemeritat loc în caseta dumneavoastră de bijuterii!

Picture taken with Alo Photo Scan - www.alosolutions.net

Cercei din argint cu topaz bleu

Cerceii din argint cu topaz bleu sunt realizați din argint placat cu aur roz de 14 karate și sunt ornamentați cu pietre de topaz bleu fațetate și zirconia, piatră de sinteză. Montarea pietrelor de nuanță rece pe aurul roz rezultă într-un accesoriu sublim, cu accente de basm iernatic și o puternică atracție a privirilor înconjurătoare. Topazul aduce femeilor frumusețe și fertilitate, protejează nativii Scorpioni și a fost extrem de apreciat de culturile antice pentru că, se spunea, ar fi înlăturat vrăjile și ar fi îmbunătățit vederea.

Picture taken with Alo Photo Scan - www.alosolutions.net

Cercei din argint cu ametist, citrin și diopsid chrome

Cerceii din argint cu ametist, citrin și diopsid chrome sunt un model mai discret de podoabă, ca dimensiuni. Pot fi așadar alăturați unei ținute mai puțin protocolare, iar efectul de „pată de culoare” va fi garantat, datorită combinației jucăușe de elemente colorate viu. Realizați din argint placat cu aur roz de 14 karate, acești cercei au o parură de ametist, citrin și diopsid chrome fațetate care le asigură succesul alături de o vestimentație simplistă.

Câteva alte alăturări interesante de pietre colorate întregesc colecția de cercei cu inserții multicolore:

Brățara din argint cu safire multicolore, diopsid și rodonit este realizată din argint placat cu aur alb de 14 karate, iar pe cei 20cm de lungime sunt incrustate pietrele colorate care îi conferă aspectul sofisticat. Safirele sunt binecunoscute ca fiind piatra albastră prețioasă de referință, însă în mod natural, ele se regăsesc în mai multe tonuri de culoare.

accent-bijuterii-bratara-din-argint-cu-safir-diopsid-cb2889_rsz

Brățara din argint cu safire multicolore, diopsid și rodonit

Brățara din argint cu diopsid chrome, turmaline și rubin este de asemenea placată cu aur alb de 14 karate. Diopsidul, considerat piatra profesiilor, este protector și reduce stresul și anxietatea. Conform unei legende egiptene, turmalina, în lungul său drum spre Soare din inima Pământului, a călătorit de-a lungul unui curcubeu și a colectat toate culorile sale. Rubinul este o piatră a nobilității, fiind considerat regina gemelor și o piatră a regilor.

accent-bijuterii-bratara-din-argint-cu-diopsid-chrome-cb2093-1_rsz

Brățara din argint cu diopsid chrome, turmaline și rubin

Ceasul din argint cu safire multicolore și turmaline este o alegere neconvențională, însă încununată de un succes răsunător la fiecare purtare. Design-ul minuțios și lucrătura manuală fină compun această piesă deosebită din argint placat cu aur alb de 14 karate.

accent-bijuterii-ceas-din-argint-cu-safir-cs581-rsz_rsz

Ceas din argint cu safire multicolore și turmaline

Inelul din argint cu smarald, ametist, safire și rubin este o întâlnire fericită de pietre care mai de care mai sclipitoare, toate în tonuri prietenoase și aducătoare de energie pozitivă. Celebrele pietre care îl compun sunt montate migălos pe un suport din argint placat cu aur alb de 14 karate. La 22,09 grame și atâta frumusețe sclipitoare, putem spune că este un inel „cu greutate”!

Picture taken with Alo Photo Scan - www.alosolutions.net

Inel din argint cu smarald, ametist, safire și rubin

Una dintre vedetele colecției este Inelul din argint cu safire multicolore, sidef și email. Se poate observa cu ușurință gradul de complexitate al lucrului manual realizat pentru această piesă, iar fragilitatea și eleganța sidefului Mother of Pearl îi acordă un grad suplimentar de sofisticare.

accent-bijuterii-inel-din-argint-cu-safire-multicolore-sidef-si-email-ci6803_rsz

Inelul din argint cu safire multicolore, sidef și email

Indiferent ce montură ați alege, știți sigur că următoarea achiziție de la Accent Bijuterii va fi una inspirată. Iar dacă piesele cu incrustații colorate sunt preferatele dumneavoastră, cele parcurse astăzi în acest articol sunt doar câteva dintre cele consacrate din atelierul nostru. Vă așteptăm așadar să le descoperiți pe toate, în magazin sau online. Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro