Evenimente

Valentine’s sau Dragobete? Februarie e luna cadourilor cochete!

on
31 ianuarie 2020

Și ce dacă Valentine’s Day este o sărbătoare provenită din culturile vestice? Asta nu înseamnă că nu putem sărbători iubirea, ori de câte ori avem ocazia! Iar piesele de bijuterie pe care urmează să le parcurgem împreună îmbie la fericire și aduc cu sine toate beneficiile energetice ale pietrelor și metalelor care le alcătuiesc. Vă prezentăm așadar „Cupidonii” colecției Valentine’s. Noi ne-am îndrăgostit chiar de la prima vedere!

Seturile din această colecție sunt puțin numeroase, însă ofertante prin varietate. Pietre stridente sau accente pale?

Cerceii din colecția Valentine’s abia așteaptă să-și întâlnească noua proprietară! Coafura potrivită îi va scoate în evidență și îi va transforma în magneți de complimente!

Pandantivele Valentine’s subliniază orice decolteu și acaparează atenția oricărei încăperi în care v-ați afla:

Fie că vă îmbogățiți colecția de bijuterii sau oferiți una persoanei iubite, aveți întotdeauna o varietate de stiluri de bijuterii la îndemână. Anul acesta, străluciți de Ziua Îndrăgostiților cu piesele Accent Bijuterii, achiziționate online sau din magazin.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro