Bijuterii

Pietrele lunii octombrie: la ce bijuterii să le porţi, pentru a fi în trend

on
20 octombrie 2018

Știm că fiecare avem pietre caracteristice, care ne umplu de vibrații pozitive și ne pot susține în orice întreprindere, care ne sunt hărăzite încă de la naștere. Bijuteriile ce le conțin devin astfel nu doar podoabe, dar și adevărate talismane, care ne protejează și ne țin pavăză în fața lumii agitate.
Știați însă că există și pietre caracteristice pentru o anumită lună? Alegerea acestora ne va pune în armonie cu energiile cosmice și ne va echilibra existența. V-am vorbit deja despre pietrele lunii septembrie, azi mergem mai departe și vă arătăm ce să purtați în frumoasa lună a lui octombrie.

 

Cercei din argint cu opal

Cercei din argint cu opal

Opalul e considerat a fi piatra care trezește spiritul, care adună energiile metafizice și iluminează aura. Anticii considerau că are virtutea de a accelera darul premonițiilor și că îmbunătățește mecanismele intuiției. Arabii credeau că a căzut direct din cer, cu tunetul, oferindu-i valențe de mecanism divin. Legenda continuă: și azi opalul e considerat un instrument al legăturii cu îngerii și poate fi folosit în ședințele de meditație sau în practicile spirituale. Aduce speranță, optimism, dragoste, iar vibrațiile sale sunt perfecte pentru a doua lună de toamnă, echilibrată, aflată la granița dintre lumină și întuneric.
Bucurați-vă de frumusețea acestei pietre luminoase, pline de vibrații divine, și purtați-o alături de o pereche de cercei. Alegeți un model din argint, care să reverse aceeași puritate, și captați cu ajutorul său toate influențele pozitive ale anotimpului. Cerceii din argint cu opal vor reprezenta întotdeauna o piesă de suflet!

 

Broșă din argint cu turmaline multicolore

Broșă din argint cu turmaline multicolore

Continuăm galeria pietrelor lunii octombrie cu turmalina, piatra prezentă în formă naturală într-o multitudine de culori, de la misteriosul negru-albăstrui la suavul roz sau incandescentul galben. Această versatilitate cromatică i-a determinat pe antici să considere că turmalina a călătorit spre pământ într-un curcubeu și că a împrumut de la acesta toate culorile sale spectaculoase. Primele pietre au fost descoperite în secolul al XVII-lea, pe teritoriul actual al Italiei, dar numele provine de la un termen folosit în Sri Lanka. Această complexitate de origini și interpretări este reflectată și în varietatea de „puteri” fizice și spirituale ale turmalinei. Se spune despre această piatră că alină corpul și spiritul, că poate însănătoși sistemul nervos, cel digestiv și cel circulator. Turmalina accentuează creativitatea, motiv pentru care era considerată piatra artiștilor și a scriitorilor. Pe plan spiritual, piatra conferea puteri vindecătoare șamanilor, având proprietăți calmante, liniștitoare, magnetice, promovând compasiunea, dragostea, reconcilierea: exact sentimentele care se potrivesc cu sufletul lui octombrie.
Profitați de strălucirea multicoloră a acestei pietre uluitoare și purtați în octombrie o broșă din argint cu turmaline, prinse într-un buchet floral cu petale multifațetate. Prindeți-o de reverul sacoului sau al paltonului și infuzați energii pozitive zilelor de toamnă.

 

Pandantiv din argint cu jasp

Pandantiv din argint cu jasp

Roadele pământului, bogăție, viață și fecunditate: iată numai câteva dintre caracteristicile pe care jaspul le împrumută de la natură. Piatra este cea mai conectată cu energiile terestre, însăși varietatea cromatică în care e disponibilă reflectând splendorile lumii: de la pământul reavăn, brun, la albastrul închis al unui cer mohorât de toamnă sau verdele profund al unei păduri misterioase. Piatra a fost purtată din cele mai vechi timpuri, atât de vindecători și de șamani, dar și de regi, împărați, comandanți de oaste, deoarece se credea că posedă virtuți protectoare, fiind ca un talisman pentru purtătorul său. Într-adevăr, jaspul împărtășește aceste abilități cu Mama sa și a noastră, pământul, natura, sursa vieții. Mustește de o energie caldă, fecundă, luminoasă, de care vă veți bucura mai ales în serile deja reci de toamnă. Piatra, care face parte din familia cuarțului, e densă, opacă, colorată în tonuri de roșu, galben, maro, verde, și uneori îmbrăcată în accente de albastru sau purpuriu.
Treziți energiile ascunse ale toamnei cu un pandantiv din jasp întunecat, perfect pentru a lumina din interior diminețile înnorate de octombrie. Lăsați-l să atârne protector peste un pulover călduros și permiteți-i să vă protejeze de tot ce e rău și dur în lume.

Alegeți să purtați în luna octombrie pietre care să rezoneze cu energiile sale spirituale! Intensificați vibrația planetară și cosmică a celei de-a doua luni de toamnă cu ajutorul opalului, al turmalinei și al jaspului. Pe Accent Bijuterii veți găsi piese create cu dragoste, mustind de puterea pietrelor prețioase integrate și pregătite să vă ofere din suflul lor atotputernic! Lăsaţi magia lor să vă atingă cu blândețe viețile!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro