Tendinte

Cum potrivim bijuteriile cu tendințele fashion din acest sezon: Toamnă 2018

By
on
1 octombrie 2018

Suntem siguri că deja v-ați pregătit garderoba de toamnă, odată cu venirea lui septembrie. Însă atunci când vine momentul să accesorizăm o ținută, după ce toată vara ne-am îmbrăcat sumar și am renunțat la o parte dintre bijuterii, luna aceasta ne ia întotdeauna prin surprindere. Ce bijuterii purtăm la birou? Dar în afara lui? Iar când participăm la un eveniment, întrebările se înmulțesc cu atât mai mult. În cele ce urmează, vă ghidăm în alegerea celor mai potrivite bijuterii pentru toamna 2018, indiferent de destinația pe care o aveți.

Așadar, să începem cu locul în care ne petrecem cel mai mult timp: mediul office. Aici, este important să respectăm anumite reguli, mai ales în cazurile în care ținuta de birou este impusă sau are cerințe de sobrietate. De acord, un editor de revistă mondenă nu va avea aceeași vestimentație ca și consilierul bancar, însă chiar și într-un mediu de business mai relaxat este important să ținem cont de câteva principii de vestimentație și rând, cum alegem metalul? Este simplu: tenul deschis la culoare preferă argintul sau aurul alb, iar tenul mai măsliniu este complimentat de aurul galben sau roz. Iar în materie de pietre, recomandăm cu căldură perla, ca simbol al rafinamentului și fiind potrivită oricărui tip de ten. Putem alege și pietre incolore sau colorate, atâta timp cât respectăm regula ”ten deschis – nuanțe reci, ten închis – nuanțe calde”. De la cercei discreți până la inele masive, bijuteriile Comaccent răspund cu succes celor mai simpliste sau sofisticate preferințe.

Ținutele casual au primit în toamna aceasta câteva recomandări de bază de la marile evenimente internaționale de profil. Vedeta absolută este jadul, readucând la viață legendarele sale nuanțe opace, în vremurile de astăzi. Poate fi parte a unui inel masiv, a unei brățări cu pietre mari sau ca unică piesă minerală într-un colier elegant. În orice combinație, va atrage priviri și va duce cu gândul la timpuri străvechi și legende orientale.

Pietrele de alte culori sunt și ele foarte apreciate în acest sezon, reușind parcă să rețină vara pentru mai mult timp alături de noi. În combinații cu metale de diverse culori, pot scoate în evidență o ținută ternă sau completa cele mai pitorești alegeri vestimentare. Aveți însă grijă să nu supraîncărcați o ținută deja bogată în tonuri multicolore, altfel frumusețea bijuteriei va păli sau va avea un efect de ”prea mult”.

Din zona metalelor, lanțurile cu zale revin în forță toamna aceasta și ne fac să retrăim epoci vestimentare apuse de câteva decenii bune. Cu o reinterpretare rafinată, toamna lui 2018 este bogată în astfel de piese ce pot deveni piesa principală a unei garderobe versatile.

Aurul și perlele sunt texturile de referință atunci când ne gândim la accesorizarea unei ținute de ocazie pentru un eveniment deosebit. Ambele adorate încă din timpuri străvechi și preferate pentru eleganță până în zilele noastre, sunt cele mai puternice simboluri ale rafinamentului. Iar când vorbim despre ocazii speciale, chiar și o rochie simplă poate deveni o ținută remarcabilă atunci când este completată de bijuterii din aur alb, galben, roz sau cu inserții de perle. În schimb, pentru o piesă vestimentară bogată în ornamente precum funde masive, dantelă, strasuri sau volane numeroase recomandăm alegerea unui set de bijuterii discrete și cât mai în acord cu elementele decorative existente.

 

Probabil că vă așteptați ca acest articol să conțină reguli stricte și indicații limitative care să reducă opțiunile în materie de accesorizare a ținutelor, însă aceste recomandări lasă loc atât creativității, cât și dorinței de exprimare a personalității prin aspectul fizic. Pentru și mai multe informații cu privire la bijuteriile Comaccent și cum le potrivim indiferent de situație, vă așteptăm în magazinul nostru din București sau ne puteți adresa întrebări cu ajutorul formularului de contact: https://comaccent.ro/contact.php.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro