Tendinte

Primăvara a venit, hai să vezi ce ți-am pregătit!

By
on
26 februarie 2021

Anul acesta, primăvara nu se lasă așteptată ca în alți ani, ci ne bucură cu raze de soare timide și semne că natura reînvie ușor-ușor după iarna friguroasă. Și cum ne dorim să celebrăm alături de tine cel mai proaspăt anotimp al anului, ți-am pregătit o selecție de bijuterii inspirate din natură!

Colecția Jocul Florilor prezintă, ca de obicei, o diversitate de motive vegetale și florale, numai bune pentru a te inspira și a-ți aduce energia primăverii și acasă sau la birou, dar mai ales în ținuta aleasă! Și pentru a-ți ușura asortarea, îți propunem modele de bijuterii cu pietre colorate, dar și fără pietre:

Colecția Fluturași sărbătorește în fiecare an frumusețea acestor vietăți fragile, iar anul acesta ne-am gândit să-ți prezentăm câteva modele deosebite, foarte colorate și… da, ai ghicit! Sunt și la promoție!

Colecția Animăluțe vine și ea cu promoții în această primăvară, numai bune de îndrăgit! Din nou, am selectat piese cu pietre colorate, dar și din argint simplu:

Primăvara aceasta, încântă-ți simțurile cu cele mai deosebite piese de bijuterie de la Accent! Te așteptăm cu drag să ne calci pragul în Piața Romană din București sau poți comanda online! Pe luna viitoare, cu și mai multe surprize strălucitoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro