Tendinte

Seturile de bijuterii sunt în trend! Modelele ce fac senzație

By
on
1 septembrie 2019

Dacă o lungă perioadă de timp seturile de bijuterii erau considerate reminiscențe ale trecutului, purtate numai de doamnele elegante trecute de o anumită vârstă, în toamna 2019 acest trend a revenit în centrul atenției. Seturile sunt atât de dorite încât există critici care jură că aceste influențe sunt de fapt cele mai râvnite ale noului anotimp.

Avantajele de a purta seturi de bijuterii sunt incontestabile. Nu mai trebuie să vă bateți capul cu asortarea bijuteriilor, deoarece ale sunt deja parte a unui ansamblu și veți ști că nu aveți cum să greșiți din acest punct de vedere. Factorul economic e și el de luat în calcul: piesele comercializate la set sunt mai rentabile decât achiziția separată a itemurilor. De asemenea, aveți și posibilitatea de a purta fiecare bijuterie și în alte combinații. Dar poate cel mai important argument pentru a cumpăra seturi de bijuterii stă în deplina libertate pe care o aveți cu privire la outfit: alegeți un set statement, ostentativ, și puteți îmbrăca fără probleme o ținută simplă sau întovărășiți o rochie somptuoasă sau un costum elegant de un set de bijuterii delicate.

Iată care sunt modelele pe care vi le propunem acum!

Pentru un look elegant
Vă plac outfiturile sofisticate, iar stilul dvs este unul classy, elegant? Atunci Setul realizat din argint și decorat cu opal, placat cu aur alb de 14 karate și compus dintr-un lănțișor cu pandantiv și un inel superb trebuie adăugat la colecție. Ce ne place este îmbinarea dintre finețea și eleganța designului cu personalitatea opalului negru: exact caracteristicile pe care le promulgă toamna 2019.
Setul din argint cu opal se va potrivi de minune cu o rochie tricotată pentru zilele calde ale anotimpului frunzelor căzătoare.

Set din argint cu opal – DS35

 

Pentru un stil glam
Vă place să aveți întotdeauna o apariție perfectă, strălucitoare? Atrageți mereu atenția prin hainele și bijuteriile remarcabile, dar și prin frumusețea dvs? Veți face o pasiune pentru Setul din argint cu diopsid chrome și rodolit. Alcătuit din colier, brățară și cercei, setul va pune punct tuturor îndoielilor legate de stil.
Noi ni-l imaginăm deja în compania unei rochii cu print fantezist și grațios, în nuanțe puternice. Pregătiți-vă să fermecați!

Set din argint cu diopsid chrome și rodolit – CS1740

 

Pentru un look romantic
Vă simțiți cel mai bine reprezentată de rochiile vaporoase și romantice, care vă pun în evidență feminitatea? Nici nu mai țineți minte de când nu ați mai purtat pantaloni lungi, pe care îi asociați doar cu zilele extrem de friguroase? Avem setul cel mai potrivit pentru dvs: cu perle de cultură, realizat din argint placat cu aur alb de 14 karate.
Setul din argint cu perle de cultură se va potrivi atât rochiei de mătase ușoară pe care o adorați, dar și costumului elegant pe care îl abordați la job. În plus, perlele se numără printre trendurile sezonului.

Set din argint cu perle de cultură – CS1701

 

Pentru un stil sofisticat
Vă plac itemurile care emană rafinament? Preferați să aveți piese puține, dar spectaculoase? Atunci toamna 2019 este momentul perfect pentru a achiziționa Setul din argint cu acvamarin pe care vi l-am pregătit cu toată loialitatea.
Placat cu aur roz care subliniază superb albastrul serafic al acvamarinului, acest set se va potrivi la puloverul de cașmir care e baza garderobei dvs, dar și la „micuța rochie neagră”, reprezentând exact accesoriul de care avea nevoie pentru a se scutura de aerul său de monotonie.

Set din argint cu acvamarin – CS2083

 

Pentru un look casual
Femeile care preferă să se simtă bine în propria piele și care pun confortul mai presus de orice au tendința de a ocoli capitolul bijuterii. În general, poartă doar acele piese cu valoare sentimentală deoarece consideră că e prea complicat să își bată capul cu alăturări complexe.
Dar un set superb este soluția perfectă pentru a împăca stilul cu nevoia dvs de confort. Setul din argint cu ametist vă va ajuta să personalizați și să individualizați orice outfit. Cu lanț cu pandantiv și inel, se va potrivi de minune blugilor pe care îi iubiți atât.

Set din argint cu ametist – CS2060

 

Pentru un look artistic
Adorați arta sub toate formele ei și aveți o imaginație ieșită din comun. Atunci când alcătuiți un outfit, creativitatea este cea care dictează, nu nevoile sau practicul. De aceea, Setul din argint cu granat, placat cu rutheniu și aur galben de 14 karate, cu lanț cu pandantiv, cercei și inel superbe, vă va reflecta perfect ținutele fanteziste.
Asociați cu rochii cu detalii neobișnuite sau cu cămășile cu tăieturi și volume arhitecturale care vă plac atât. Setul se potrivește în chip fantastic și cu imprimeurile pline de bogăție.

 

Set din argint cu granat – CS2096

 

Pentru un look minimalist
Minimalismul a înflorit în societatea de azi, reprezentând o metodă de a arăta sofisticat fără a mai pierde timp cu alegeri complicate. Având la bază ideea că nu avem nevoie decât de un număr limitat de piese și că o garderobă capsulă ne ușurează viața. minimalismul începe să fie îmbrățișat de tot mai multe femei.
Bijuteriile trebuie să reflecte același caracter practic, dar clasic și sofisticat. Setul din argint cu granat, format dintr-o brățară și un inel, va reprezenta acea alegere care se va împăca de minune cu combinațiile dvs minimaliste, oferindu-le personalitate și energie.

Set din argint cu granat – CS2200

 

Pentru un look seducător
Nu vă temeți să vă puneți frumusețea în valoare și adorați să fiți în centrul atenției. Vă plac formele feminine și flatante, care pun accentul pe trupul dvs armonios. Bijuteriile trebuie să urmeze aceleași reguli: să fie bogate în detalii, dar nu prea ostentative, pentru a vă reflecta aspectul atrăgător, nu a-l face să pălească.
Setul din argint cu safire multicolore conține piesele favorite ale toamnei 2019. Placat cu aur roz de 14 karate și ornamentat cu pietre multicolore, setul va reprezenta feblețea oricărei femei care pune preț pe puterea sa de seducție.

Set din argint cu safire multicolore – CS1697

 

Seturile de bijuterii sunt din nou la modă în toamna 2019. Descoperiți variantele care vă vor face să străluciți precum o regină din povești, perfect asortate, și pe care le puteți purta fără nici cea mai mică dilemă cu privire la compatibilitatea dintre ele. Alegeți setul corespunzător stilului dvs și bucurați-vă de o toamnă minunată!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro