Evenimente

Spune „Te iubesc” printr-o bijuterie! Cadoul perfect există

on
2 februarie 2021

Februarie este luna în care dragostea plutește în aer. Este o lună în care sărbătorim iubirea de două ori, prin Ziua Îndrăgostiţilor și Dragobete. Desigur, faptul că sărbătorim iubirea în mod oficial, nu înseamnă că celelalte gesturi pline de tandrețe pe care le facem pe tot parcursul anului sunt mai puțin importante. Însă de ce să nu ne bucurăm de toate aceste oportunități de a sărbători, la unison, un sentiment atât de frumos?

Suntem siguri că există atât de multe moduri prin care îți poți arăta dragostea față de persoana iubită și mai știm că nu-ți dorești să lași totul pe ultima sută de metri, așadar îți venim în ajutor cu câteva recomandări!

Cadoul perfect chiar există și ia forma unei bijuterii prețioase! Spune-i “te iubesc” cu tot sufletul oferindu-i în dar o piesă cu adevărat specială.

Iată ce-ți recomandăm!

Inele

Nu trebuie neapărat să fie „acel inel”, deși, cu siguranță, nu există moment mai romantic pentru o cerere în căsătorie decât 14 sau 24 februarie. Totuşi inelele constituie cadouri spectaculoase chiar și atunci când nu pecetluiesc o logodnă.

O piatră potrivită pentru a sărbători iubirea este cuarțul roz. El simbolizează delicatețea, misticismul și sensibilitatea. Inelul din argint cu piatră de cuarț roz poate fi cadoul perfect pentru jumătatea ta.

Inel din argint cu piatră de cuarț roz – DI4003

Rubinul era considerat, din cele mai vechi timpuri, piatra iubirii, aducând pasiune și senzualitate în relații. În timpurile străvechi, el depășea ca valoare diamantele și era cea mai potrivită piatră pentru bijuteriile de logodnă. Dacă iubirea voastră este puternică și dăinuie în timp, rubinul este ideal pentru voi. Alege un inel din argint cu rubin și amintește-i cât înseamnă pentru tine.

Inel din argint cu rubin – DI5003

Ametist

Știai că ametistul a fost declarat piatra lunii februarie de către Societatea Americană de Gemologie? Asociată cu Valentine’s Day (legenda spune că Sfântul Valentin purta un inel cu ametist), această piatră prețioasă este puternică și protectoare, simbol al iubirii adevărate și pure, dar și al angajamentelor sincere, trainice. Există oare cadou mai potrivit pentru a celebra dragostea decât o bijuterie cu ametist?

Inelul din argint cu ametist placat cu aur alb de 14 karate spune povestea unei iubiri intense. Designul elegant și strălucirea ametistului transformă această piesă într-un cadou inedit, plin de emoție.

Inel din argint cu ametist – CI7951

 

Aleasa inimii tale adoră să fie surprinsă? Atunci oferă-i inelul din argint cu ametist placat cu aur roz de 14 karate. Este o bijuterie spectaculoasă, pe care suntem siguri că o va îndrăgi.

Inel din argint cu ametist – CI7646

Brățara din argint cu ametist reprezintă genul de bijuterie care se face ușor remarcată în orice ținută și care afișează un stil impecabil și un bun gust absolut. Fiind placată cu aur alb de 14 karate, sclipirea violet a ametistului iese în evidenţă în cel mai subtil mod. Dacă jumătatea ta este romantică şi adoră să poarte piese delicate, o astfel de brăţară i se va potrivi de minune.

Brățară din argint cu ametist – DB1324

Rubine

Dacă mai sus am amintit în treacăt rubinul, acum îi acordăm atenția cuvenită. Fiind o piatră a regilor, strălucirea sa evocă un foc nestins și simbolizează Soarele. Nu e de mirare că rubinul a fost asociat din cele mai vechi timpuri cu iubirea, constituind un cadou tradițional pentru a 15-a și a 40-a aniversare a căsătoriei.

Sufletul tău pereche are o personalitate magnetică şi un zâmbet molipsitor? Atunci cerceii din argint cu rubin, safire portocalii și galbene vor fi perechea potrivită. Cerceii sunt placați cu aur alb de 14 karate și vor spune tot ceea ce poate tu nu reușești să spui prin cuvinte… “Îți mulțumesc pentru că mă faci să zâmbesc!”

Cercei din argint cu rubin, safire portocalii și galbene – DC4593

 

Arată-i ce înseamnă ea pentru tine cu piese strălucitoare și pline de rafinament. Cerceii din argint cu rubin sunt lucrați cu măiestrie, au detalii spectaculos de fine și un design elegant. Placați cu aur alb de 14 karate, vor constitui acea bijuterie la care se va întoarce mereu cu drag.

Cercei din argint cu rubin – DC4548

Aur roz

Părerile femeilor sunt împărțite: unele adoră aurul alb, altele preferă aurul galben. Însă un lucru e cert: atunci când vorbim de cadouri pline de iubire, aurul roz e cea mai potrivită alegere.

Dacă ești în căutarea unui cadou impecabil pentru Valentines Day, noi îți recomandăm o bijuterie cu aur roz si pietre roșii, roz sau violet. Suntem de părere că un astfel de duo va impresiona orice femeie.

Cerceii din argint placați cu aur roz de 14 karate sunt decorați cu pietre de rubin și reprezintă gestul plin de tandrețe pe care îl va aprecia din plin. În plus, designul delicat îi face potriviți inclusiv pentru femeile care preferă accesorizarea subtilă.

Cercei din argint cu rubin – DC4553

Dacă îți dorești să mergi la sigur, un pandantiv va fi mereu o alegere clasică și de efect. Noi îți recomandăm pandantivul din argint cu granat, placat cu aur roz de 14 karate care se va potrivi de minune pentru acele femei care sunt mereu elegante și iubesc accesoriile delicate.

Pandanttiv din argint cu granat – DP2750

Set

Ești indecis, nu ești sigur ce accesoriu să alegi? Atunci un set este răspunsul dilemelor tale! Bijuteriile de acest tip îi vor completa magistral ținuta și o vor face să uite de problema asortării, astfel că dimineața va avea mai mult timp numai și numai pentru tine.

Setul din argint cu acvamarin este un cadou irezistibil de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete (și nu numai). E placat cu aur roz de 14 karate, pentru un plus de romantism, și sclipește atât de ademenitor grație inserțiilor de acvamarin. Compus din cercei și inel, va simboliza cât de profundă este iubirea pe care i-o porți.

Set din argint cu acvamarin – DS490

Spune-i cât de mult o iubești cu o bijuterie și pecetluiește gestul cu un sărut: nu vei mai avea nevoie de cuvinte! La Accent Bijuterii, dragostea se revarsă în pietre prețioase, strălucește intens prin inserțiile de aur roz și cucerește cu frumusețea, eleganța și originalitatea unor piese unice. All You Need Is Love…and Jewels!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro