Tendinte

Tendințele anului Ce bijuterii purtăm în 2021

on
31 ianuarie 2021

Anul acesta culorile joacă un rol important în modă, bijuterii, dar și în viața de zi cu zi. Ele au puterea de a ne bine dispune și de a ne face să fim mai optimiști.

Dacă anul trecut Classic Blue era nuanța care predomina, anul acesta Institutul Pantone ne-a surprins selectând două culori: Ultimate Grey și Illuminating Yellow. Tendințele anului 2021 în materie de bijuterii sunt in strânsă legătură cu cele două nuanțe, însă nu se rezumă doar la acestea. Pe lângă cele două culori, Pantone recomandă în 2021 încă patru nuanțe: Raspberry Sorbet, Green Ash, French Blue și Marigold. Fiecare dintre acestea emană căldură, liniște și optimism.

Ne face o deosebită plăcere să îți prezentăm în rândurile de mai jos o selecție de bijuterii în tendințele anului 2021! Având în vedere că anul ce-a trecut a fost despre Classic Blue, ne-am gândit să pornim această serie de recomandări cu nuanța French Blue.

Accesorii clasice în tonuri de French Blue

Această nuanță de albastru se regăsește în foarte multe pietre naturale, așa că îți va fi ușor să porți bijuterii în trend. Turcoazul, topazul, apatitul sau acvamarinul sunt doar câteva exemple perfecte pentru anul 2021.

O primă recomandare este perechea de cerceii din argint cu apatit care surprinde esența acestui French Blue. În plus, cerceii lungi, decorați cu pietre prețioase, sunt practic accesoriile momentului. Așa că nu ezita să porți astfel de accesorii, mai ales dacă ești o persoană în pas cu moda.

Cercei din argint cu apatit – DC4543

 

Este timpul să strălucești în sclipiri albăstrii cu perechea de cercei din argint cu topaz bleu. Topazul captează toate privirile, iar aurul alb e sofisticat și princiar. În plus, forma alungită, elegantă și totuși plină de personalitate, completează un design care nu poate trece neremarcat.

Cercei din argint cu topaz bleu – DC4341

 

O piesă pe care suntem siguri că o vei îndrăgi este colierul din argint cu topaz bleu. Bijuteria este placată cu aur roz și subliniază fabulos nuanțele de albastru pur ale topazului. Colierul este ideal pentru acele momente speciale în care vrei să fii de neuitat.

Cercei din argint cu topaz bleu – DS326

Completăm selecția de bijuterii sclipitoare la modă în 2021 cu o brățară din argint cu topaz bleu. Ținutele tale nu vor mai fi niciodată complete fără un asemenea accesoriu. Vedetele acestei piese sunt pietrele de topaz care ies în evidență și complimentează încheietura fină a unei femei. Este minunată atât pentru ținutele elegante, cât și pentru cele smart-casual ce au nevoie de un strop de strălucire.

Brățară din argint cu topaz bleu – DB839

 

Dacă te regăsești în stilul clasic, elegant, cerceii din argint cu topaz bleu ți se vor potrivi de minune. Aceștia sunt placați cu aur alb de 14 karate, au un model roial, iar pietrele de topaz ies foarte bine în evidență, datorită anturajului de zirconii.

Cercei din argint cu topaz bleu – DC4684

Pentru un boost de energie și optimism, îți recomandăm să asociezi culoarea French Blue cu nuanțe calde, luminoase. O bijuterie colorată, decorată cu pietre prețioase, ne transportă într-o clipită într-o atmosferă de visare și relaxare. Un exemplu foarte bun este inelul din argint cu topaz bleu, safire și rubin multicolore. Este acel tip de bijuterie care te va face să te simți mai bine, în plus îți va conferi o notă vibrantă oricărei ținute.

Inel din argint cu topaz bleu, rubin și safire multicolore – DI6744

 

O altă recomandare excelentă pentru 2021 este brățara din argint cu topaz bleu. Farmecul acestei brățări constă în design-ul delicat, care se potrivește impecabil cu acele ținute pline de rafinament. Sistemul de prindere bolo face ca această bijuterie să se potrivească oricărei încheieturi, fără probleme.

Brățară din argint cu topaz bleu – DB1242

 

Lănțișoarele

Colierele și lănțișoarele revin puternic în tendințe anul acesta. Au marele atuu de a conferi o aură de rafinament oricărei ținute, completând de minune chiar și articolele vestimentare simple pe care le combini în grabă. Pentru o apariție în trend nu uita să adaugi puțin French Blue în ceea ce porți.

Colierul din argint placat cu aur roz de 14 karate și decorat cu safire reprezintă acea piesă care îți va scoate din anonimat ținutele și va atrage toate privirile. Este o bijuterie romantică, plină de eleganță și de rafinament.

Colier din argint cu safir – DS396

 

Bijuterii impunătoare

În 2021, bijuteriile redevin mari, aproape masive, iar designul statement este valorificat atât în cazul cerceilor, dar și al colierelor și inelelor. Nu ezita să porți bijuterii care să atragă toate privirile și renunță la timiditate, fiindcă e timpul să strălucești.

Inelul din argint cu topaz bleu se potrivește de minune acestei descrieri. Placat cu aur alb de 14 karate, are un design masiv care va străluci spectaculos la mâna ta. Pietrele de topaz bleu fațetate transformă bijuteria într-o piesă indispensabilă pentru 2021.

Inel din argint cu topaz bleu – DI7768

 

Anul 2021 deschide o nouă oportunitate pentru toate doamnele și domnișoarele pasionate de modă, prin prisma bijuteriilor. Este foarte ușor să rămâi în trend atunci când apelezi la bijuteriile cu pietre colorate. Caracterizate de strălucire, fast, exotism, dar și eleganță, feminitate bijuteriile anului 2021 sunt parcă mai ușor de abordat. La Accent mizăm, așa cum te-am obișnuit, pe calitate, frumusețe și originalitate, pentru bijuterii pline de rafinament, care îmbină efemerul tendințelor cu eternul unui design ce nu se demodează niciodată.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro