Bijuterii

Talismane pentru Vărsători

By
on
27 ianuarie 2021

Echipa Accent vă urează La mulți ani pentru Noul An ce abia a început! Iar pentru prima zodie din an, aniversare fericită, alături de cei dragi! Pentru a-i sărbători cum se cuvine pe dragii noștri Vărsători, am selectat câteva piese de bijuterie deosebite, ce poartă mândrele pietre-talisman ale acestei zodii. Haide să le descoperim împreună, pentru ca tu să poți alege cadoul ideal!

Acvamarinul, piatră a oceanului ce sporește abilitatea de a memora și de a învăța, ne confirmă încă o dată trăsăturile intelectuale ale Vărsătorilor și ne oferă o mulțime de posibilități atunci când vine vorba despre bijuterii. Iată câteva modele reprezentative:

Ametistul este cea mai valoroasă piatră din familia cuarţurilor, iar din 1912 este considerată piatra lunii februarie de către Societatea Americană de Gemologie (American Gem Society). El simbolizează claritatea spirituală şi înţelepciunea, din nou virtuți binecunoscute ale Vărsătorilor. Cu ce modele îi impresionăm de ziua lor, anul acesta?

Nuanța de bleu a topazului, și anume Classic Blue, a fost culoarea Pantone a anului trecut. Nu-i de mirare că această piatră este atât de populară! Pentru Vărsători însă, ea reprezintă mult mai mult de atât, fiind una dintre pietrele-talisman ale zodiei.

Safirul a fost mereu asociat cu regalitatea şi romantismul, iar acest lucru s-a perpetuat la scară mult mai mare atunci când Prinţul Charles al Marii Britanii i-a dăruit Prinţesei Diana un minunat safir de 18 carate pe un inel de logodnă. Inelul a ajutat-o pe Prinţesă ca la diverse evenimente să strălucească şi să captiveze audienţa, acesta făcând legătura între istorie şi legendă. Îți prezentăm în continuare câteva modele de inele cu safir; nu pentru logodnă, ci însoțite de câte unul dintre talismanele de mai sus!

Romanii antici asociau onixul cu zeiţa frumuseţii şi a dragostei; se spunea că onixul întinereşte trupul, vindecând aproape toate bolile, ajută la creşterea potenţei, contribuie la acumularea de energie vitală. Se spune, de asemenea, că protejează împotriva forțelor oculte. Vărsătorul ce-și însușește latura ezoterică, o înțelege și se bucură de beneficiile ei va aprecia cu siguranță prezența unui onix în apropiere.

Iar acum, că am parcurs povești și proprietăți semnificative ale celor 5 talismane pentru Vărsător, nu ne rămâne decât să-i urăm un sclipitor La Mulți Ani! Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro