Evenimente

De Valentine’s, anul acesta…

By
on
29 ianuarie 2021

Mai sunt două săptămâni până la cea mai plină de iubire dintre sărbătorile anului! Inimioarele, sclipiciul, fluturașii din stomac, trandafirii roșii și bomboanele de ciocolată sunt doar câteva dintre lucrurile care ne trezesc emoții ce ne traversează corpul ca un curent electric și ne fac să ne simțim din nou ca niște adolescenți a căror singură grijă este să-și încânte marea iubire! Dar parcă tot lipsește ceva, iar noi știm ce: bijuteria care îi va aminti pentru totdeauna de toate aceste lucruri prețioase.

Pandantivele în formă de inimă sunt întotdeauna o alegere inspirată, iar noi îți propunem 4 nuanțe diferite pentru același model, în funcție de preferințe:

Brățările din Colecția Valentine’s vin anul acesta cu câteva modele cu a căror delicatețe sperăm să te încânte, la fel ca pe noi! O sumedenie de nuanțe din pietre care mai de care mai deosebite și, așa cum te-am obișnuit, monturi rafinate și incrustații atent mânuite de meșterii noștri bijutieri!

Și, cum nicio altă bijuterie nu spune ″Te iubesc!″ la fel de intens ca un inel, iată modelele pe care ți le-am pregătit anul acesta:

Sperăm că te-am inspirat pentru cadoul de Valentine’s Day de anul acesta. Dacă totuși, modelele de mai sus nu au fost iubire la prima vedere, te invităm să descoperi întreaga Colecție Valentine’s – suntem convinși că îți vei găsi perechea în materie de bijuterii! Pe luna viitoare, cu Mărțișoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro