Tendinte

Tendințele în modă pentru sezonul primăvară-vară 2019. Ce bijuterii asortăm?

By
on
25 martie 2019

Vrem să fie soare! Nu numai pe cer, ci și în garderoba noastră. După reducerile de iarnă, când temperaturile încep să urce, vrem să întâmpinăm vara anului 2019 la modă. Dar înainte de a ne apuca de shopping, să vedem care sunt tendințele și cu ce bijuterii ne completăm ținutele.

3 stiluri mari și late, ne asortăm cu toate

Stilul Gypsy se va impune în colecțiile fashion primăvară-vară în acest an, în mod special prin rochiile lungi, fluide și vaporoase. Spiritul boem se reafirmă anul acesta: nu mai este doar o tendință, ci un veritabil clasic estival, indispensabil în ultimii câțiva ani. Colecția Tribală-Etnică vă propune peste 100 de bijuterii lucrate manual, cu ornamente romantice și delicate ce vor complimenta orice ținută cu accente etnice. Iată câteva exemple de modele potrivite:

Cercei din argint | Pandantiv din argint |Brățară din argint Inel din argint

Ca în fiecare sezon, se impune incursiunea în vintage, iar în această primăvară, direcția este cea a anilor ʼ90. Vom vedea ieșind de la naftalină pantalonii baggy, pantofii în stil masculin și rochiile mulate pe corp. Inelele de tip ʺmood ringʺ, ale căror pietre sintetice își schimbau culoarea în funcție de starea de spirit, au fost extrem de populare și au rămas etalonul pentru forma rotundă a pietrei și montura specifică. Veți recunoaște cu siguranță modelul în selecția noastră de Inele cu pietre semiprețioase:

Agat        Diopsid black star          Turcoaz                               Ochi de tigru             Labradorit                   Coral roșu

Și în sfârșit, ajungem la cea de-a treia tendință, în opoziție cu cea precedentă: stilul futurist. Ca de obicei, Accent Bijuterii răspunde cu Da! invitației de a urma tendințele și am pregătit câteva brățări din argint care să vă propulseze look-ul în viitor:

Brățară masivă            Brățară cu bară      Brățară cu bile       Brățară cu spirală         Brățară cu cuburi

Culori cu personalitate, intense sau pastelate

Indiscutabil, verdele este culoarea anului în fashion și ne va vitaminiza ținutele după iarna ternă și rece. Dacă totuși preferați alte nuanțe, roșul și galbenul-muștar pot înlocui verdele cu ușurință, iar alternativele lor pastelate vă pot scoate din orice impas vestimentar. Cea mai cunoscută piatră de culoare verde este smaraldul, iar peridotul este ruda sa apropiată în nuanțe deschise. Pentru geme roșii, vizitați colecțiile noastre de bijuterii cu rubin sau granat. Iar dacă preferați culoarea galbenă, citrinul vă va aminti de razele soarelui chiar și atunci când e înnorat.

Acum, că știm ce se poartă în sezonul care vine, să dăm startul la shopping! Vizitați-ne în magazin de luni până vineri de la 10:00 la 19:00 și sâmbăta de la 10:00 la 16:00 sau pe website-ul nostru Accent Bijuterii. Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro