Evenimente

Trecerea dintre Ani, ocazia ta să strălucești!

on
30 decembrie 2021

2022 este anul în care ne punem speranța și pentru care proiectăm visurile ce nu au fost posibile în ultimii doi ani. Ne promitem rezoluții și ne stabilim planul pentru ca anul ce vine să fie unul mai bun. Iar specialiștii în materie de fashion și-au făcut deja temele și ne informează că pentru Revelionul 2021-2022, cele mai potrivite culori sunt albastru, burgundy (roșu închis), fuchsia (roz închis) și verde. Așadar, îți propunem în continuare cele mai spectaculoase seturi de bijuterii cu aceste combinații de culori, dar și unele în culori neutre.

 

Albastru și Burgundy: două nuanțe puternice, culori primare și ușor de asortat! Îți propunem o selecție de bijuterii cu aceste două culori combinate, care împreună sunt extrem de elegante, dar și individuale, pentru ca tu să-ți poți alege ce ți se potrivește mai bine! Bineînțeles, acestea nu sunt singurele variante: vizitează pagina de Seturi!

Fuchsia și Verde: o combinație surprinzătoare, dar de efect! Poți alege un set care le cuprinde pe ambele sau le poți potrivi separat la outfit-ul tău pentru Noaptea dintre Ani. Noi ți-am pregătit deja câteva opțiuni:

Culori neutre

Culorile recomandate de criticii de modă pentru acest sfârșit de an sunt cu totul deosebite, dar dacă îți propui o accesorizare în tonuri neutre pentru acest eveniment, selecția de mai jos te va ajuta cu siguranță să îți găsești bijuteriile-pereche!

Noaptea de Revelion este singurul eveniment din an care marchează totodată sfârșitul unei perioade, dar și începutul uneia noi. Noi, la Accent Jewellery, ne bucurăm să știm că am putut contribui măcar cu câteva idei pentru ținuta ce îți va însoți noile rezoluții pentru 2022! Pe anul viitor, cu și mai multe surprize strălucitoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro