Tendinte

Iarna 2022 și tendințele ei în materie de bijuterii

on
1 ianuarie 2022

Iarna a început să negocieze serios ultimele raze de soare ale anului, așa că este imperios necesar să ne luăm revanșa cu Accente strălucitoare! Mai ales că una dintre tendințele acestui sezon propune aurul galben, care cu fiecare purtare ne duce cu gândul la zilele estivale fără nori! Hai să descoperim ce ți-au pregătit bijutierii noștri pentru acest sfârșit de an!

 

Aurul este cel mai îndrăgit metal prețios și valoarea sa este recunoscută de omenire încă de acum câteva mii de ani. Iar iarna 2021-2022 este un foarte bun prilej să-i celebrăm eleganța, cu una dintre cele mai puternice tendințe ale sezonului!

Cerceii-candelabru sunt o piesă frecventă de rezistență a trend-urilor în materie de bijuterii, ei revenind aproape în fiecare an să-și spună cuvântul pe marile podiumuri de modă. Și cum nu rămânem niciodată datori cu vreo tendință, ți-am pregătit câteva opțiuni pentru a o bifa și pe aceasta! Iar tu poți descoperi și mai multe opțiuni, cu click aici!

Perla este și ea rezidentă a tendințelor din fiecare an. Și cum ar putea fi altfel, pentru nestemata-simbol al eleganței? Sezonul iernatic 2022 promite o abundență de perle!

Am încheiat acest an de Tendințe cu ultimele noutăți și abia așteptăm să ți le prezentăm pe cele din 2022. Sărbători fericite alături de cei dragi!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro