Evenimente

Valentine’s Day și Dragobete, ocaziile ideale pentru cadouri romantice!

on
2 februarie 2022

La mulți ani! Ne reîntâlnim anul acesta cu forțe proaspete, dar mai ales cu noutăți strălucitoare. Colecțiile Valentine’s Day și Dragobete trezesc în fiecare dintre noi sentimente calde, iar celebrii fluturași din stomac își fac de cap și ne inspiră pentru cadoul perfect destinat persoanei iubite. Suntem curioși: oare ce bijuterie îți va surâde, dintre cele pe care ți le-am pregătit astăzi?

Și pentru că Sfântul Valentin este primul din calendar ce-l invocă pe Cupidon, îți prezentăm mai întâi câteva piese iconice din Colecția Valentine’s Day. La întâlnirea amoroasă se prezintă aurul alb, placajul din aur galben, argintul și, bineînțeles, pietrele prețioase și semiprețioase care le însoțesc.

Deși Valentine’s Day este un eveniment mai bine cunoscut în lume, nu putem trece cu vederea echivalentul său românesc: Dragobetele! Colecția Dragobete îți pregătește an de an cele mai spectaculoase bijuterii, presărate cu dor, pasiune și emoții sclipitoare: abalone inimos, roze de coral sensibil, safir amoros și protectorul iubirii eterne – charoite.

Și pentru că cea mai romantică lună a anului se apropie cu pași repezi, ne-am gândit și la un bonus pentru tine în acest articol: bijuterii cu piatra consacrată a iubirii, cuarțul roz!

Bijuteriile Accent au bucuria de a face parte din povestea ta de dragoste și suntem onorați că putem contribui la fericirea îndrăgostiților de pretutindeni, în această lună a iubirii. Te invităm în magazinul nostru online ți la Galeriile Accent din București! Pe curând, cu dragoste!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro