Bijuterii

Dragi Vărsători, La multi ani!

on
1 februarie 2022

La mulți ani cu bucurie celor sărbătoriți între 21 ianuarie și 19 februarie! La început de an, ne aflăm în perioada propice pentru schimbări, noi proiecte de viitor și aspirații binefăcătoare. De asemenea, este momentul ideal pentru a-ți încânta nativul apropiat cu un talisman ce nu se va demoda niciodată și va putea fi transmis din generație în generație. Da, ai ghicit! Facem referire la bijuteria potrivită pentru Vărsători, iar cele 3 pietre-talisman despre care vom vorbi astăzi le vor aduce beneficii dintre cele mai valoroase.

Acvamarin

Acvamarinul este o piatră cu numeroase beneficii energetice, iar cel mai notabil dintre acestea este faptul că sporește armonia în căsnicie, contribuind la soluționarea conflictelor și ajutând cuplul să treacă peste diferențele de opinie. Aduce calmul mării (căreia îi poartă și numele) și relaxare celui ce îi poartă și este asociat cu încrederea în cei din jur și detașarea de trecut în favoarea liniștii sufletești. Pentru sărbătorita acestei luni, Acvamarinul îți propune următoarele:

Safir

Piatră a regalității și a romantismului, safirul se numără printre cele câteva pietre prețioase (ci nu semiprețioase) cunoscute de omenire. De-a lungul istoriei, el a decorat vestimentația familiilor regale, a clerului sau nobilimii din diverse culturi și a fost apreciat pentru raritatea sa, dar și pentru marea varietate de culori pe care o prezintă. Deși numele său provine din grecescul sappheiros care înseamnă albastru, acesta fiind și motivul supranumirii sale ca Piatră a Cerurilor, safirul poate fi găsit în numeroase alte nuanțe: roz, verde, portocaliu, maro, alb-transparent, violet sau negru. Oare ce nuanțe te vor inspira pentru cadoul de anul acesta?

Onix

În Antichitate, grecii și romanii au asociat Onixul cu zeițele respective culturilor lor dedicate frumuseții și dragostei. Această varietate de agat fin este foarte cunoscută pentru culoarea sa neagră intensă, însă poate fi găsită și în alte nuanțe. Ca proprietăți, onixul susține energia vitală, manifestarea propriului destin și echilibrul emoțional. Pe de altă parte, el este și un foarte bun scut împotriva magiei negre, energiilor negative și coșmarurilor. Nouă ne trezește visuri dintre cele mai frumoase atunci când avem onoarea de a lucra cu el, așa că ți-l recomandăm cu drag, fie pentru colecția proprie sau ca și cadou aniversar.

Semn de aer, predominant intelectual, Vărsătorul știe ce-i surâde aurei sale și ce îi va aduce beneficii. Așa că ce-i mai potrivit să-i oferi decât un talisman cu valoare eternă? Te va aprecia nemărginit și va prețui acest dar pentru totdeauna. Vizitează magazinul nostru online sau pe cel fizic din centrul Bucureștiului și vei găsi și mai multe surse de inspirație, prețioase sau semiprețioase!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro