Tendinte

Vine toamna, bine ne pare ! Ce pietre asortăm oare?

By
on
4 octombrie 2019

Se spune că toamna se culeg roadele muncii de-o vară. Noi culegem din colecțiile Accent piese deosebite cu pietre prețioase și semiprețioase și vi le propunem pentru perioada ce urmează.

 

Vara trece, culorile rămân…

Chiar dacă sezonul de vară este mai propice bijuteriilor-fantezie, marile scene ale modei din propun o poziționare cu totul specială a culorilor intense pentru toamna 2019. Sfidați vremea mohorâtă cu ajutorul nuanțelor neon sau al unei alte pete de culoare!

 

Set din argint cu zirconia și email

 

Cercei din argint cu calcedonia verde

 

Set din argint cu zirconia și email

 

Set din argint cu opal portocaliu

 

Inel din argint cu crisocol

 

Inel din argint cu jad roșu – broscuță

 

Neo-parizian sau neo-burghez? Rafinat să fie!

Indiferent cum îl denumim, acest stil își are rădăcinile în măiestria bijutierilor de curte regală franceză a secolelor trecute, atunci când eleganța era convenție socială în rândul claselor nobiliare, iar giuvaerele, marcă a luxului și a bunăstării materiale. Nici bijutierii noștri nu se lasă mai prejos și vă propun piese dintre cele mai rafinate, cu nestemate de diferite origini și compoziții:

 

Cerceii-statement sau cum ne afirmăm personalitatea în această toamnă

Statement, din limba engleză, înseamnă afirmare. La capitolul cercei, acest sezon este marcat de lungime și lucrături minuțioase, iar propunerile noastre sunt mai mult decât reprezentative:

 

Cercei din argint cu ametist

 

 Cercei din argint cu acvamarin

 

Cercei din argint cu rubin, safir, smarald

 

Cercei din argint cu turmaline multicolore și rodonit

 

Bijuteriile sunt cel mai ușor și distractiv mod de a fi mereu în ton cu tendințele! Pentru și mai multe idei de accesorizare, contactați-ne sau vizitați-ne: Accent Bijuterii. Pe curând!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro