Evenimente

Sărbătorim Balanțele cu pietre de toate nuanțele

By
on
4 octombrie 2019

Sărbătorim Balanțele cu pietre de toate nuanțele

Balanțele, născute între 23 septembrie și 22 octombrie, sunt mereu în căutarea echilibrului și a relațiilor. Echilibrul înseamnă pentru acești nativi meditație, compromis și negociere, în timp ce relațiile semnifică dăruirea și primirea necesare în orice interacțiune. Balanțele sunt sociabile, generoase și pașnice, însă își vor apăra punctul de vedere într-o polemică. Haideți să vedem ce pietre prețioase ne pot ajuta anul acesta să le transmitem un „La mulți ani!” plin de energie pozitivă!

 

Lapis Lazuli

De un albastru mistic, adorată de culturile străvechi, cea mai puternică piatră a zodiei este Lapis Lazuli. Se concentrează pe elementul de Aer, facilitând meditația profundă, accesarea intuiției și obținerea stării de seninătate. Vă propunem două combinații de inele și cercei, pe care le puteți oferi împreună sau separat:

Inel din argint cu lapis lazuli

 

Cercei din argint cu lapis lazuli

Inel din argint cu lapis lazuli

 

Cercei din argint cu lapis lazuli

 

Agatul verde și agatul roz

Agatul, indiferent de culoare, este considerat piatra absolută în ceea ce privește protecția de toate relele și transformă stările negative precum anxietatea, stresul sau singurătatea în energie pozitivă. Am ales în continuare câteva piese Accent reprezentative:

Inel din argint cu agat verde 

 

Brățară din argint cu agat verde

 

Inel din argint cu agat roz dantelat

 

Pandantiv din argint cu agat roz dantelat

 

Citrinul

Energia și culoarea citrinului sunt motivele pentru care această piatră este asociată cu soarele. Piatra alungă întunericul și temerile nocturne și ajută la protejarea împotriva oamenilor negativi. Este de asemenea bun pentru atragerea prosperității și vindecarea organismului. O piatră numai bună de dăruit!

 

Inel din argint cu citrin

 

Brățară din argint cu citrin

 

Cercei din argint cu citrin

 

Pandantiv din argint cu citrin și sidef

 

Cât de creativ poate fi un cadou aniversar! Iată că am parcurs câteva variante serioase de bijuterii cu geme ce pot fi oferite unei Balanțe cu ocazia aniversării. Însă opțiunile nu se opresc aici! Printre celelalte prețioase și semiprețioase patronate de această zodie se numără și acvamarinul, ametistul, cuarțurile fumuriu și roz, jadul, opalul, peridotul, piatra lunii, piatra soarelui, safirul, smaraldul și crisoprazul. Pentru și mai multe idei de cadou, vizitați-ne în magazinul nostru din București sau online: Accent Bijuterii.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro