Evenimente

4 modele de coliere pentru iarna 2019

on
8 decembrie 2019

Ce poate fi mai stylish și mai chic pe timp de iarnă dacă nu un colier fabulos? Pretându-se în mod magic atât la pulovere groase și confortabile, dar și la rochiile atât de necesare petrecerilor iernii, colierele sunt acele piese a căror investiție devine practic o responsabilitate pe timp de iarnă.
Azi vă povestim care sunt colierele ce au cucerit inima tendințelor în sezonul înghețat. Descoperiți care sunt piesele ce fac legea acum și cum să le abordați pentru un stil pe placul anotimpului fulgilor de nea!

Gotic
Curentul dominant al modei de iarnă din acest an pare să fie, în viziunea specialiștilor, goticul. Plin de semnificații, mistic, cu o amprentă de întuneric și de rebeliune care place cu precădere iernii, goticul a incitat imaginația fashionistelor poate mai mult ca oricând în acest an.
Influențele gotice sunt traduse mai sugestiv și mai loial ca oricând în colierele la modă ale iernii. Optați pentru un colier realizat din argint placat cu rutheniu și cu pandantiv în formă de cruce pentru un look atât de caracteristic iernii. Purtați această piesă emblematică pentru tendințele actuale cu o rochie de dantelă de inspirație victoriană și un mantou de lână, într-o imagine plină de contraste stilizate. Succesul va fi garantat!

Colier din argint – Cruce – CS1090

 

Diamante
Cu strălucirea lor înghețată și durabilitatea extraordinară, diamantele sunt pietrele prețioase favorite ale iernii. Ne amintesc de peisajele de argint și de sclipirea sărbătorilor de iarnă: ce moment mai bun să primiți un colier superb cu diamant decât Crăciunul?
Mizați neapărat pe finețe și pe un design care să văr permită să alăturați piesa chiar și ansamblurilor casual sau ținutelor practice care vor reprezenta norma în anotimpul ce stă să înceapă. Alesul inimii noastre este Colierul din aur roz cu diamante naturale, cu o lungime de 42 de cm. Diafană și plină de feminitate, această piesă întruchipează tot ce are iarna mai frumos și se va potrivi atât cu puloverele călduroase, dar și la o rochie decoltată cu care să mergeți la o petrecere strălucitoare.

Colier din aur roz cu diamante naturale – AS105

 

Perle
Niciodată uitate, dar readuse în actualitate mai mult ca oricând în sezonul de toamnă-iarnă 2019-2020, perlele sunt accesoriul perfect al unei ierni pline de fast și de sensibilitate. Coco Chanel ar fi mândră de tendințele actuale, cu atât mai mult cu cât perlele sunt reinterpretate și strălucesc în abordări diferite, pline de creativitate.
Colierul după care iarna 2019-2020 se va da în vânt este conceput din argint și decorat cu perle de cultură și cu safire multicolore. Placat cu aur alb și lung de 47 de cm, accesoriul va face cinste unui costum masculin, dar și unei rochii elegante cu guler înalt, de dantelă. Purtați-l la gât cu toată mândria din lume, deoarece sunteți cu adevărat posesoarea unei piese spectaculoase, care merită afișată cu orice ocazie.

Colier din argint cu perle de cultură, safire multicolore – CS1836

 

Eleganță festivă
Firește că nu putea lipsi din galeria trendurilor în materie de coliere la modă în iarna 2019 eleganța sclipitoare. Decembrie este, până la urmă, cea mai strălucitoare lună a anului: de la întinderile de zăpadă scânteietoare pe care ni le dorim nesfârșite, acoperind ca o pătură de pace lumea, până la petrecerile zglobii care se întind pestrițe pe toată durata ultimei luni a anului. Așadar, aveți nevoie de piese elegante care să vă reliefeze frumusețea în acest sezon.
Propunerea noastră este Colierul din argint cu smarald, turmaline și rodolit. Placat cu aur alb de 14 karate, evidențiază scânteia regală a iernii, amintind de dansul țurțurilor și de jocul fulgilor de nea cu sclipirile pieselor sale. Combinați cu ținutele de Revelion și de Crăciun și nu ezitați să invitați această piesă mirifică în jurul bradului, la colindat, sub vâsc, în compania oamenilor dragi. Va fi cu adevărat bijuteria sfârșitului de an!

Colier din argint cu smarald, turmaline și rodolit – CS1907

 

Colierele sclipesc mai ademenitor și mai somptuos ca oricând în această iarnă. La Accent Bijuterii vă așteptăm cu piese concepute după vibrațiile anotimpului fulgilor de nea, pe care le sperăm a fi la fel de festive precum un decembrie plin de lumină și de veselie! De la inserții gotice pline de personalitate la perle diafane, eleganță sărbătorească și diamante nemuritoare, acestea sunt tendințelor victorioase în lunile care vor urma!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro