Bijuterii

Colier sau cercei? Ce purtăm cu ținutele călduroase?

By
on
8 decembrie 2019

Frigul ia cu el nu numai pofta noastră de a ieși afară, dar și cheful de a ne accesoriza ținutele. Dacă acest fapt este specific și pentru dvs și simțiți că v-ați pierdut dorința de a asorta bijuteriile cu starea de spirit și cu ținutele călduroase, vă sărim în ajutor. Suntem de părere că podoabele nu reprezintă numai forme de înfrumusețare a unei ținute, dar și un liant între trup și suflet și că din acest punct de vedere locul lor e cu atât mai semnificativ pe timp de iarnă.
Veți descoperi în rândurile de mai jos cele mai sugestive răspunsuri la întrebarea „colier sau cercei în sezonul rece”! Aflați ce să purtați la ținutele dedicate anotimpului înghețat pentru a fi la adăpost de pericole sau de neajunsuri, dar și pentru a obține outfituri la fel de elegante ca cele cu care ați obișnuit!

Modă când mercurul scade în termometre: cele mai potrivite accesorii
Răspunsul la întrebarea „colier sau cercei” e mai degrabă unul conjunctural. Cu alte cuvinte, accesoriul ales depinde în mare măsură de ceea ce ați îmbrăcat. Vehiculăm mai jos câteva dintre cele mai purtate ținute ale sezonului rece și vă învățăm cum anume să le accesorizați pentru un stil care nu dă greș!

Purtați o helancă cu guler înalt
Gulerul înalt protejează de frig și vă va ține gâtul la adăpost de toate intemperiile, dar se poate de asemenea dovedi un obstacol în calea accesorizării. Dat fiind faptul că colierele scurte, la baza gâtului, se pot pierde din vedere, iar cele statement se pot agăța ușor, vă recomandăm o pereche de cercei mici și delicați.
Pentru noi, exemplul perfect sunt Cerceii din aur roz și alb cu diamante naturale. Nu numai că nu interferează în niciun fel cu gulerul dvs protector, dar aspectul lor dulce și diafan vă va aduce în suflete liniștea și căldura care să vă ajute să înfruntați vitregiile iernii. Ornamentaţi cu 6 diamante naturale colorate și cu încă 68 incolore, acești cercei vă vor sta alături pe tot parcursul iernii.

Cercei din aur roz și alb cu diamante naturale – AC354

 

Purtați o cămașă cu un sacou/cardigan
Stilul office presupune de multe ori imposibilitatea de a purta pulovere groase din cauza diferențelor de temperatură. Conceperea unei ținute în straturi este astfel o idee excelentă. Dacă cel mai adesea pe timp de iarnă apelați la combinația dintre o cămașă bărbătească și un sacou sau un cardigan oversized, atunci soluția cea mai bună pentru ținutele dvs ar trebuie să fie un colier elegant. Evitați modelele mult prea încărcate, care se pot dovedi greoaie pe sub straturile de haine, și alegeți o bijuterie simplă și rafinată.
Noi ne-am îndrăgostit de Colierul din argint împletit, care va arăta magnific în combinație cu o cămașă elegantă, pentru o ținută de birou caracteristică iernii. Realizată din argint masiv 925%, cu o lungime de 46 de cm, această bijuterie este alegerea ideală în timpul sezonului rece (și nu numai).

Colier din argint împletit – DS238

 

Purtați o rochie pulover
Dacă nu doriți să renunțați la rochii nici pe timp de frig (și vă felicităm pentru această alegere), atunci rochiile pulover sunt o opțiune pur și simplu irezistibilă. Călduroase și feminine, aceste piese se vor remarca fie în combinație cu sacouri, fie pur și simplu pe sub un mantou de lână.
Fiindcă multe dintre aceste piese presupun la rândul lor un guler înalt, vă recomandăm tot o pereche de cercei. Cerceii din argint cu coral roșu vor reprezenta un accent deosebit de feminitate, a cărui culoare plină de viață și de căldură va constitui un aliat imbatabil împotriva temperaturilor scăzute. Prinderea de ureche de face cu ajutorul tortițelor mobile, iar inima care strălucește sfidător în fața Măriei-Sale, iarna înghețată, devine un accesoriu perfect pentru orice femeie căreia nu îi este teamă să atragă toate privirile.

 

Cercei din argint cu coral roșu – DC1468

 

Purtați un hanorac protector
Stilul sport, practic și confortabil, nu se dă bătut nici pe timp de iarnă, iar dacă nu renunțați la hainele specifice acestui curent nici atunci când temperaturile coboară, un hanorac va reprezenta tovarășul dvs loial și protector. Multe dintre variantele disponibile pe piață prezintă și protecție termică, un argument în plus în favoarea achiziției lor.
Tot cerceii reprezintă accesoriul ideal și pentru această opțiune vestimentară. Cerceii din argint cu diopsid chrome și cu cuarț verde au dimensiuni reduse, ceea ce înseamnă că nu vor cădea pradă accidentelor, iar stilul efervescent se potrivește de minune ca un accent glam oferit esteticii sport. Dar ceea ce ne place cel mai tare este sclipirea vibrantă a argintului placat cu aur roz de 14 karate și a pietrelor semiprețioase, care se va reflecta cu o aură de basm pe stratul pur de zăpadă pe care abia îl așteptăm!

Cercei din argint cu diopsid chrome și cuarț verde – DC1108

 

Nu renunțați la accesorii pe timp de iarnă, ci protejați-vă de frig cu strălucirea lor încărcată de energii pozitive. La Accent Bijuterii vă tentăm cu cercei și coliere numai bune pentru ținutele călduroase care se vor alinia să vă apere de vremea rea! Abia așteptăm să aflăm care vor fi alegerile dvs în lunile ce urmează.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro