Tendinte

Trend alert! Ce modele de cercei asortăm cu hainele groase

on
8 decembrie 2019

Hainele groase vă taie pofta de a accesoriza? Nici nu vă mai gândiți la coliere suprapuse atunci când tot ce vă interesează este să adăugați încă un strat de articole vestimentare protectoare? Deși e adevărat că iarna majoritatea accesoriilor fac un pas în spate, cel puțin în outfiturile de zi cu zi, decizia nu vă va aduce nici beneficii stilistice, dar nici bucurie.
De fapt, podoabele abia așteaptă să vă stea alături când e frig afară și să consolideze un scut protector de căldură cu energiile lor vibrante. Uitați de tristețea dintr-o dimineață mohorâtă când copacii desfrunziți vă umplu inima de deznădejde cu o pereche de cercei colorați. Noi vă spunem mai jos care sunt modelele perfecte pentru iarnă!

Cerceii tip buton
Numiți „stud” în engleză, acești cercei se remarcă prin designul delicat care se potrivește la orice obiect vestimentar. Beneficiile lor sunt practic nelimitate pe timp de iarnă: stau acoperiți cuminți de căciulă, ceea ce înseamnă că puteți apela și la pietre prețioase, nu se încurcă în eșarfe și nu sunt acoperiți de gulerele înalte. Cu alte cuvinte, reprezintă o alegere pe care nu o veți regreta.
Cerceii din aur alb cu diamante naturale sunt propunerea noastră pentru o iarnă plină de stil. Decorați cu două diamante naturale rotund briliante, cerceii se vor potrivi de minune din toate punctele de vedere atât cu anotimpul de afară, dar și cu hainele dvs groase. Noi nu avem ce le reproșa!

Cercei din aur alb cu diamante naturale – AC362

 

 

Cerceii colorați
Fie că ninge (ceea ce abia așteptăm), fie că plouă și bate vântul, vom avea nevoie de culoare pentru a ne menține optimismul când e frig afară. Cum dispoziția pare să se prăbușească în ritmul cu care scad temperaturile în termometre, cerceii colorați sunt la un moment dat singurul nostru aliat împotriva tendinței spre depresie care este comună sezonului rece.
Înveseliți-vă apelând la puloverul dvs preferat, cel care vă protejează de vreme rea, și dublați bucuria cu Cercei din argint cu citrin placat cu rutheniu și aur galben de 14 karate, Considerăm că nu este culoare mai potrivită decât galbenul pentru a face față unei după-amiezi ploioase sau cu ninsoare. Citrinul readuce vibrația soarelui și optimismul în viețile noastre, ceea ce îl face o piatră semiprețioasă perfectă pentru aceste momente.

Cercei din argint cu citrin – DC592

 

Cerceii eleganți
În general, ținutelor călduroase de iarnă le abundă confortul și spiritul practic, dar le lipsește eleganța. Mai ales atunci când sunteți nevoită să petreceți mult timp în frig, un pulover mare și protector va fi alegerea ideală. Dacă vă este dor de feminitatea care v-a consacrat, atunci o pereche de cercei eleganți va fi o opțiune salvatoare.
Noi am creat cu toată dragostea din lume Cerceii cu piatra lunii și spinel. Aceste bijuterii se prind de ureche cu sistemul omega și sunt realizați din argint placat cu aur roz de 14 karate. Piatra lunii, cu al său misticism și a sa emoție și senzualitate, este de asemenea o alegere ideală pentru sezonul rece. Acum știți cum să scoateți puloverele de iarnă din anonimat!

Cercei din argint cu piatra lunii și spinel – DC666

 

Cerceii extravaganți
Purtați căciuli și v-ați săturat de imaginea aproape androgină pe care o compun? Visați la cercei extravaganți și plini de strălucire care să se remarce și să vă scuture de praf look-ul utilitar de iarnă? Atunci optați pentru cercei statement, dar nu prea lungi, astfel încât să nu fie acoperiți de eșarfe sau fulare și să prezinte o discontinuitate stilistică neplăcută.
Alegerea ideală poate fi reprezentată de Cerceii din aur roz cu 14 diamante naturale rotund briliante. Cerceii vor străluci printre șuvițele dvs, iar strălucirea diamantelor va reflecta perfecțiunea fiecărui fulg de nea. Odată ajunsă la destinație, prindeți-vă părul într-un coc și lăsați aceste podoabe să se remarce așa cum merită.

Cercei din aur roz cu diamante naturale – AC289

 

Cerceii plini de personalitate
Hainele călduroase devin la un moment dat atât de previzibile încât simțim că ne asfixiem. Toată lumea poartă paltoane, toți ne protejăm de frig cu eternele fular, mănuși și căciulă. Știm că nu este posibil să reinventăm moda iernii, dar putem schimba interpretarea oferită hainelor călduroase cu o pereche de cercei neașteptați.
Ne mândrim cu opera de artă pe care au realizat-o bijutierii noștri prin Cerceii din argint cu granat. Negrul este o nuanță poate puțin caracteristică pentru o zi de iarnă și tocmai de aceea v-o recomandăm. Placați cu aur alb de 14 karate, cerceii se prind de ureche cu ajutorul tijelor închise la spate și vor străluci plini de personalitate și de îndrăzneală la urechile dvs. Nu vă veți mai întreba ce să purtați în această iarnă.

Cercei din argint cu granat – DC633

 

Acestea sunt modelele de cercei care vor revitaliza ținutele compuse din atât de necesarele haine groase ale iernii. Descoperiți ceea ce v-am pregătit la Accent Bijuterii și bucurați-vă de podoabe pline de suflet și croite pentru a tempera spiritul iernii și pentru a aduce lumină și optimism în inimi!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro