Tendinte

Perla – vedeta sezonului, nu doar la capitolul bijuterii!

By
on
15 noiembrie 2019

Diamantele strălucesc ca nicio altă nestemată, aurul sclipește și luminează orice încăpere, însă regalitatea și sofisticarea perlei sunt de neegalat. Și pentru că vorbim despre „regina pietrelor”, un adevărat simbol al eleganței atemporale, legendele spun că generalul roman Vitellius a finanțat o întreagă campanie militară cu un singur cercel cu perlă, iar Cleopatra a zdrobit o perlă într-un pahar de vin pentru a dovedi că cina sa este cea mai scumpă din istorie. În zilele noastre, nu avem nevoie să bem perlele pentru a ne arăta eleganța, ci le putem purta în cele mai neconvenționale moduri!

Încă din primăvara acestui an, perla și-a făcut simțită prezența în tendințele de makeup, fie prin colorarea pleoapelor și a buzelor în nuanțe sidefate, fie prin aplicarea însăși a perlelor în zone strategice. Creativitatea stiliștilor ne poate inspira și desigur, poate nu ne simțim îndeajuns de non-conformiste pentru a purta un astfel de machiaj la birou, însă cu prima ocazie specială, este cu adevărat o tendință musai de experimentat! Atenție totuși la accesorizare: pentru un machiaj cu accente perlate sau cu aplicații de perlă, este recomandat să evitați perlele în zona feței și a gâtului. Așadar, vă propunem în continuare câteva piese de purtat la mâini:

Brățară din argint cu perlă mabe

Inel din argint cu perlă barocă și rubin

Inel din argint cu perlă de cultură

Continuăm aventura perlelor din toamna 2019 cu tendințele în materie de… manichiură! Da, ați citit bine! Magia perlelor a fermecat în această toamnă și industria de înfrumusețare a unghiilor. Așezate delicat pe ici-pe colo, aliniate geometric sau dispuse în forme elaborate, perlele pun bazele acestei tendințe care pare că ne va însoți o vreme bună de acum încolo.

Și pentru că avem întotdeauna la îndemână cele mai potrivite bijuterii pentru tendințele actuale în fashion și frumusețe, vă recomandăm de data aceasta să alegeți bijuterii pentru zona superioară a corpului și să evitați supraîncărcarea mâinilor, dacă ați optat pentru o manichiură cu aplicații de perle:

Cercei din argint cu perle de cultură

Broșă din argint cu perlă de cultură

Pandantiv din argint cu perlă de cultură

Iar acum, că am făcut înconjurul tendințelor în materie de perle pentru acest sfârșit de 2019, vă invităm să descoperiți întreaga colecție de bijuterii Accent cu perle: veți descoperi câte o bijuterie pentru fiecare ținută din această toamnă!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro