Evenimente

Bijuterii pentru petrecerea de iarnă la birou

on
15 noiembrie 2019

Dilema „Ce să port?” a fost, este și va fi omniprezentă atunci când vine vorba despre evenimente, mai ales când ne pregătim pentru petrecerea de Crăciun organizată împreună cu colegii. Iar dacă ați făcut parte din echipa organizatoare, atunci lumina reflectoarelor va fi îndreptată cu siguranță către ținuta dumneavoastră. Haideți să parcurgem împreună câteva idei de vestimentație, însoțite, bineînțeles, de bijuteriile potrivite pentru fiecare tip de ținută.

 

Uitați de culorile specifice Sărbătorilor!

Crăciunul este despre roșu, verde și auriu, așa că ar fi destul de logic să încorporați aceste culori în ținuta de petrecere, nu? Ei bine, aceasta nu este o idee atât de bună. Îmbrăcarea în aceste nuanțe din cap până în picioare este mult prea previzibilă, ceea ce este exact ceea ce nu doriți – a fi previzibil este plictisitor! Așadar, alegeți în schimb roz, turcoaz sau galben muștar. Completați-vă ținuta colorată cu bijuterii statement, cum ar fi coliere sau brățări masive, în tonuri stridente și sunteți gata să vă alăturați sărbătorii!

 

Brățară din argint scorpion

Brățară din argint cu ametist

Brățară din argint cu mookaite

Brățară din argint cu rubin, smarald, onix și peridot

Colier din argint cu rubin și safir

Colier din argint cu smarald, rodolit și granat

 

 

Little Black Dress, întotdeauna la datorie!

Când vine vorba de bine-cunoscuta LBD, adevărul este că nu puteți da greș! Chiar dacă probabil multe dintre dumneavoastră vor ofta dezaprobator, gândindu-vă că această combinație a fost văzută de prea multe ori înainte, trebuie să spunem că ar trebui să încercați. Alăturați pantofi negri din piele întoarsă și o pereche de cercei masivi glamour, pentru a omogeniza întregul look. Nu uitați să adăugați o poșetă-plic supradimensionată care să se potrivească cu încălțămintea dvs. și veți obține o ținută de vis!

Cercei din argint cu granat

Cercei din argint cu topaz, rodolit, diopsid, tanzanit și safir

Cercei din argint cu citrin

 

Niciuna dintre variantele de mai sus? Alegeți pur și simplu ceva de impact!

Dacă nu vă place să experimentați culori noi și țipătoare sau rochia neagră este chiar în afara oricărei discuții, puteți proceda altfel și tot să aveți o apariție de impact. Păstrați-vă ținuta simplă, însă accesorizați-o cu cele mai fabuloase bijuterii pe care le-ați purtat vreodată! Pas cu pas, iată cum: alegeți cea mai elegantă și formală dintre rochiile din garderobă. Apoi, asortați o geantă-plic sau cumpărați una care să se potrivească, într-un stil cât mai simplu și minimalist. Desigur, urmează pantofii: pentru o pată de culoare, alegeți-i pe cei mai simpli, comozi, dar într-o nuanță diferită de geantă. Și am lăsat partea noastră preferată pentru final: alegerea bijuteriilor! Iată câteva idei care vă pot scoate din impas:

Set din argint cu granat

 Set din argint – Semisfere

Set din argint cu safire multicolore

Set din argint cu obsidian ”fulg de zăpadă”

 

După cum puteți vedea, există o mulțime de modalități de a ne îmbunătăți ținutele de vacanță cu piese de bijuterie unice. Nici nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru ele – lucrul cu ceea ce aveți deja va face totul mult mai distractiv. Încercați și veți o petrecere de sfârșit de an de neuitat!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro