Bijuterii

Cuarțul roz, cel mai bun prieten al Fecioarei!

on
1 septembrie 2021

Considerat cristalul iubirii încă de acum câteva secole, cuarțul roz este răspândit în toată lumea, iar frumusețea culorii sale face din acest mineral unul dintre favoritele bijutierilor de pretutindeni!

Nativii Fecioarei sunt în general oameni de încredere și empatici. Acesta este un semn riguros și atent, care se străduiește pentru ca totul să fie perfect în tot ceea ce face. Inteligența lor este accentuată de piatra de cuarț roz, care îi ajută să iasă din zona de confort, adică cea de control asupra oricărei situații pe care o întâlnesc. Aceste pietre norocoase energizante ajută la luarea deciziilor și la câștigarea încrederii în fața schimbărilor.

Chiar și la locul de muncă sau în perioade mai agitate, această piatră superbă îți va aduce nu doar admirație pentru strălucirea sa diafană, ci și beneficii de neprețuit, căci culoarea sa roz are și virtuți liniștitoare. El ajută la reducerea stresului și la minimizarea efectelor adverse asupra organismului. Această piatră te va conduce, așadar, la regăsirea păcii interioare. Datorită acestui fapt, relațiile cu ceilalți se vor îmbunătăți în mod natural.

Pe lângă vindecarea afecțiunilor fizice, cuarțul roz acționează și asupra durerii psihologice. Această piatră ajută la alinarea suferinței, mai ales a celei amoroase, dar ajută și în combaterea episoadelor de anxietate. Undele sale energetice binevoitoare întăresc sentimentul de iubire și conferă puterea de a vedea binele din orice situație.

Situată la nivelul sternului, între cei doi omoplați, chakra inimii este cea de-a patra. Ea este centrul de energie ce stă la originea iubirii și a bucuriei. Cuarțul roz, piatra iubirii și a tandreții, acționează direct asupra acestei chakre. Va ajuta la vindecarea de la o separare, la menținerea stimei de sine și la găsirea echilibrului emoțional și afectiv. Amplasat direct pe chakra inimii, cuarțul roz ajută la găsirea inspirației și scoate la iveală creativitatea.

Atunci când vine vorba despre asocierea cuarțului cu alte minerale, este bine de știut că nu toate pietrele merg împreună. Fiecare piatră are propria energie, iar amestecarea diferitelor vibrații le poate anula beneficiile. Unele pietre au o vibrație foarte puternică, stingând-o pe cea a pietrelor care le înconjoară. Cuarț roz este o piatră care liniștește, reconfortează și aduce toată dragostea de care are nevoie cineva. Asociat cu rodonitul, acesta își întărește virtuțile liniștitoare. Împreună, aceste două geme radiază valuri energetice pozitive, mai ales în relațiile romantice sau prietenoase.

Sărbătoriții acestei zodii se vor bucura din plin de beneficiile cuarțului roz, una dintre cele mai puternice pietre semiprețioase. Iar un astfel de cadou va face din amintirea aniversării din acest an una cu totul deosebit. Pe luna viitoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro