Evenimente

Jocul Florilor, chiar înainte de începerea școlii !

on
30 august 2021

Incă o vară se apropie de final și parcă ieri vorbeam despre ce bijuterii purtăm primăvara ! Ca în fiecare an, urmărim atent ce se poartă în fiecare sezon și îți propunem piese de bijuterie potrivite pentru orice ocazie. Astăzi, am ales colecția Jocul Florilor pentru a te inspira în alegerea cadoului perfect pentru doamna învățătoare sau dirigintă și pentru ca buchetul de flori alăturat să se potrivească de minune !

Pandantivele Jocul Florilor sunt o încântare pentru orice amatoare de bijuterii, iar faptul că pot fi atașate oricărui tip de lanț face din ele o bjuterie versatilă și plină de surprize! Am ales 3 modele diferite, pentru orice stil!

Broșa este un simbol al eleganței absolute, fiind apreciată de înaltele cercuri ale societății încă din timpuri antice. Jocul Florilor cu broșe este unul văratic și colorat, care îi va aminti doamnei dascăl de vacanță, chiar și în vreme de teză!

Și, pentru a completa setul opțiunilor de bijuterii-cadou, nu se dezic nici inelele cu Jocul Florilor și vin la întâlnire.

Dragi mămici, iată doar câteva dintre ideile de cadouri în materie de bijuterii, dintre care puteți alege pentru începerea școlii! Pentru si mai multă inspirație, vizitați-ne online sau la Galeria Accent!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro