Bijuterii

Spune-ți povestea cu o bijuterie handmade

on
26 septembrie 2021

Spre deosebire de bijuteriile produse în masă, frumoase, dar lipsite de personalitate, accesoriile handmade se individualizează prin faptul că au istorie personală. Sunt creații originale datorită faptului că prezintă amprenta unică a artistului care le-a creat și emană dragostea cu care au fost concepute, transmițând-o mai departe purtătoarei lor.

Așadar, bijuteriile handmade vor spune întotdeauna o poveste. Povestea materialului din care sunt alcătuite, a pietrei sau a pietrelor cu care sunt decorate, cu vibrațiile lor luminoase. Povestea bijutierului care le-a dat naștere, cu talentul, creativitatea și pasiunea sa. Și, nu în cele din urmă, povestea ta, a femeii care le porți, cu propriile calități, vise și speranțe. Descoperă mai jos bijuteriile handmade care te ajută să îți spui povestea!

Bijuterii handmade cu lucrătură delicată

Delicatețea rimează cu feminitatea, așa că bijuteriile handmade cu lucrătură diafană sunt must-have. Spune povestea unei sensibilități oțelite cu ajutorul unor accesorii care atrag toate privirile. Ce ne place? Un inel handmade decorat cu malahit, care îți nuanțează eleganța. Poartă alături de o rochie feminină.

Galeria Accent – inele cu lucrătura delicată

 

Un pandantiv handmade e o investiție sigură într-un stil ireproșabil. Combină-l cu motivul unui lotus și vei obține o bijuterie cu o lucrătură atât de delicată. Ne plac inserțiile din lemn ale acestei piese atât de spectaculoase, de integrat într-o ținută cu accente boeme.

Galeria Accent – pandantive cu lucrătura delicată

 

Bijuterii handmade în modele abstracte, impunătoare

Îți plac piesele impunătoare, oversized, care spun povestea unui suflet rebel și a unui caracter puternic? Iată care sunt propunerile noastre!

Cât mai multe inele, cât mai colorate și cât mai îndrăznețe: așa sună esența unui stil inimitabil. Accesorizează astfel fie o ținută boemă, fie una rock-chic ce are nevoie de un pic de veselie. Firește, e musai să apelezi la accesorii realizate de mână!

Galeria Accent – inele cu modele abstracte, impunătoare

 

Preferi un mix între subtilitate și ostentativ? Alege o broșă, un accesoriu versatil, și decoreaz-o cu detalii în stil abstract. Pietrele de ametist ale acestui accesoriu vor da viață ținutei tale, învăluind-o într-o aură de mister și grație.

Galeria Accent – broșe cu modele abstracte, impunătoare

 

Dorești o broșă handmade care să imprime un caracter jucăuș oricărui outfit, dar și să transforme o ținută banală într-una unică? Avem noi recomandarea perfectă: piesa de mai jos, decorată cu jasp finisat caboșon, e o alegere minunată pentru nativii din zodia Pești și nu numai.

Galeria Accent – Broșă din argint cu jasp și citrin

 

Bijuterii handmade cu pietre mari sau în culori surprinzătoare

Dacă ești îndrăgostită de accesoriile vesele și sclipitoare, care sfidează orice convenții, propunerile de bijuterii handmade de mai jos îți vor merge direct la inimă. Viața trebuie să fie distractivă, așa că savureaz-o în compania unei piese care e oricum, numai plictisitoare nu.

O brățară masivă e o declarație de stil, oricum ai asorta-o. Reprezintă cea mai simplă modalitate de a accesoriza o ținută uni în chip fabulos, dar se pretează de minune și asocierilor vestimentare cu imprimeuri colorate. Ne place mult această brățară cu jasp, ametist și citrin!

Galeria Accent – brățări cu pietre mari sau în culori surprinzătoare

 

Pietre mari, dar strălucire subtilă și nuanțe neutre: așa asociezi eleganța cu atitudinea. Cerceii handmade colorați în nuanțe surprinzătoare trebuie să se regăsească în caseta ta de bijuterii: se pretează atât de ușor la orice combinații, de la cele casual la cele glam.

Galeria Accent – cercei cu pietre mari sau în culori surprinzătoare

 

Mizăm pe inele handmade colorate sau cu pietre mari de câte ori ne dorim să insuflăm viață unei ținute, dar nu intenționăm să ne batem prea tare capul cu accesorizarea. Pentru că inelul e, în esență, una dintre bijuteriile cel mai simplu de asortat, poți recurge la mai multe astfel de piese, și chiar te încurajăm să procedezi așa.

Galeria Accent – inele cu pietre mari sau în culori surprinzătoare

 

Ce spui despre un pandantiv handmade colorat? Noi spunem că e o alegere cu care mergi la sigur. Nu mai rămâne decât să îți alegi nuanța sau modelul preferat, iar la Accent Bijuterii ai o mulțime de opțiuni la dispoziție.

Galeria Accent – pandantive cu pietre mari sau în culori surprinzătoare

 

Bijuterii handmade cu simboluri

Ești conștientă de vibrațiile pline de profunzime ale bijuteriilor? Crezi în semne și simboluri? O piesă handmade, deja încărcată de semnificație, dar aleasă în mod conștient, cu atenție, va deveni imediat o podoabă de suflet.

Elefantul aduce prosperitate, fiind un simbol al înțelepciunii, dar și al vieții lungi: sunt daruri neprețuite pe care ți le oferă brățara din argint cu elefanți. În plus, bijuteria handmade e atât de frumoasă, un accesoriu unic ușor de integrat în orice ținută.

Galeria Accent – brățară cu simboluri

 

Îndrăzneală, curaj, libertate deplină, putere, tărie și noroc: dragonul este simbolul atâtor virtuți. Iar atunci când îl porți pe o brățară din argint handmade, cu model impunător, apariția ta va atrage toate privirile. Împrumută din puterile magice ale acestei ființe fantastice și asociază bijuteria cu materiale fluide, printuri exotice și influențe regale.

Galeria Accent – Brățară din argint dragon

 

Născute din pasiunea pentru frumos și din dorința de a purta ceva unic, bijuteriile handmade sunt mai mult decât accesorii, sunt povești scrise cu devotament și cu grijă de către bijutieri iscusiți. Unice și originale, aceste piese deosebite te așteaptă la Accent Bijuterii!

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro