Tendinte

Tendințele toamnei, cu Accent!

on
28 septembrie 2021

A trecut și vara 2021, este oficial! Toamna începe să dea semne că se instalează ușor-ușor în temperaturi, trafic, școli și alte instituții, dar și în garderobele noastre. Și cum am putea să omitem caseta de bijuterii? Noi, echipa Accent, ne-am făcut temele și în această toamnă și am descoperit ce anunță marile podiumuri de fashion pentru sezonul rece 2021-2022: tendințele sunt WOW!

Colierul reinventat este printre cele mai de efect tendințe ale acestui sezon! Cum adică, reinventat? Ne-am întrebat și noi, ca și tine! Este foarte simplu: pandantivul XXL sau în forma unui obiect sau animăluț primește un lanț dintr-un alt material decât cel din care este el realizat. Așadar, un pandantiv din aur sau argint poate fi așezat pe o sfoară sau o panglică textilă de efect și vei obține astfel un colier nonconformist, în ton cu moda toamnei 2021!

Colierul-guler este cel ce revine odată la câțiva ani și face furori în rândul pasionatelor de bijuterii! El poate scoate din anonimat o ținută simplă, iar regulile conform cărora bjuteriile masive sau puternic expresive nu pot fi purtate decât la ocazii speciale sunt spulberate!

Petrecerea continuă și în vreme de pandemie! Vara aceasta ne-am bucurat de restricții mai lejere decât cele de anul trecut, însă petrecerile tot nu au avut izul nopților de vară obișnuite… dar asta înseamnă că putem să ne accesorizăm ținutele de ocazie și mai puternic, pentru a aduce un plus de eleganță evenimentelor la care vom participa! Pietrele prețioase și sunt mai prezente ca niciodată și ne ajută să trecem mai ușor peste această perioadă dificilă!

Pentru și mai multe tendințe în materie de bijuterii, îți dăm întâlnire și luna viitoare: tot aici, pe blogul Accent. Dar până atunci, te invităm să vizitezi și Galeria Accent din centrul capitalei.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro