Evenimente

Cadouri cu Accent pentru sărbătoriții lunii septembrie

on
29 septembrie 2021

Așa cum probabil că știți deja, cei mai mulți dintre oameni sunt născuți între sfârșitul lunii august și începutul lunii octombrie. Este un fenomen cu multe înțelesuri, dar cea mai plauzibilă explicație este faptul că Anul Nou este cu 9 luni înainte de această perioadă. Coincidență? Nu credem. Așa că haideți să îi sărbătorim cum se cuvine pe cei ai căror părinți sunt cei mai mari petrecăreți ai anului!

Și cum niciodată nu reușim să ne decidem din prima încercare atunci când avem de oferit un cadou, noi ne-am gândit să vă propunem câteva colecții Accent, dintre cele mai populare. Bijuteriile din aur sunt prima gamă pe care o prezentăm în acest articol, cu variațiile lor de culoare datorate versatilității acestui metal prețios:

Argintul cu pietre prețioase sau semiprețioase este vedeta colecțiilor Accent și nu se dezice atunci când este nevoie să inspire prin modelele sale deosebite și strălucirea multicoloră a gemelor incrustate cu grijă de către bijutierii noștri:

Argintul fără pietre denotă eleganța absolută sau, după ocazie, simplitatea ce aduce bun gust și rafinament strălucitor. Iată câteva modele care te pot inspira pentru cadoul perfect, în funcție de preferințele sărbătoritei sau ale sărbătoritului din această lună:

Iar pentru cei mai mari împătimiți ai naturii, îți prezentăm și câteva modele de bijuterii din lemn cu inserții de argint:

Anul acesta nu mai ai nicio scuză pentru găsirea cadoului potrivit! Suntem siguri că piesele de mai sus te-au inspirat și vei găsi bijuteria ideală pentru sărbătoritul tău tomnatic preferat. La mulți ani cu bucurie, dar mai ales cu strălucire! Pe luna viitoare!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro