Tendinte

Fermecătoarele minerale, misticul diamant sau irezistibila perlă?

By
on
27 februarie 2019

Pentru acest sezon de primăvară, echipa Accent Bijuterii a studiat tendințele dictate de marile case de modă ce au defilat la clasicele evenimente ”Fashion Week”: piese contemporane și rafinate, moderne și feminine, adresate tineretului și chiar celor mai conservatori dintre pasionații de modă! Centrate pe pietre minerale naturale, diamante și perle, colecțiile dezvăluie piese unice, de avangardă și ne inspiră să vă propunem cele mai potrivite bijuterii pentru sezonul ce urmează. Așadar, fermecătoarele minerale, misticul diamant sau irezistibila perlă?

Pietrele naturale au fost deja declarate vedetele anului 2019, așa cum am aflat împreună într-un articol precedent. Astăzi descoperim seturile de bijuterii cu pietre diversificate, pentru toate gusturile: setul din argint cu rubin fațetat și safire albastre și galbene pentru o pată de culoare de efect (lanț, pandantiv, cercei și inel),  setul din argint cu onix pentru o alură sobră dar de impact (inel și brățară) sau setul din argint cu rubin și rodolit pentru o apariție cuceritoare (inel și cercei)

 

Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Noi credem că bijuteriile, în general, sunt foarte bune prietene ale femeilor: conferă eleganță, siguranță de sine și uneori, sunt soluția perfectă pentru a ieși dintr-o ”încurcătură” vestimentară. Cerceii și inelele cu diamante naturale din colecția noastră nu fac abstracție de la aceste superputeri, așa că iată câteva modele care vă vor convinge încă de pe acum de prietenia lor sinceră și transparentă!

 

 

 

Perlele au fost dintotdeauna un simbol al eleganței, al rafinamentului, al luxului. Iar Bijuteriile Accent își propun de fiecare dată să vă ofere astfel de senzații, indiferent de metalele sau pietrele din care sunt realizate. Însă perla este un subiect aparte, fiind ea însăși o senzație unică, inimitabilă!

 

Inelul din argint cu perlă barocă se distinge prin aspectul neobișnuit al acestui tip de perlă, sfericitatea neregulată și irizațiile bej-maronii specifice. Cerceii din argint cu perlă neagră, peridot și diopsid sunt o bijuterie specială, transmițând nonconformism și rafinament în același timp. Brățara din argint cu perle de cultură și colierul din argint cu perlă mabe sunt alegeri mai puțin extravagante, dar care își vor îndeplini întotdeauna misiunea stilistică!

 

 

Iată că, pentru această primăvară, multe opțiuni se-arată! Iar piesele prezentate mai sus sunt doar o ”degustare” pentru ceea ce veți descoperi pe website-ul nostru sau în magazinul din strada Mendeleev nr. 44 din București!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro