Tendinte

Pietrele naturale, vedete în 2019

on
21 decembrie 2018

Colecțiile de bijuterii din piatră naturală sunt preferatele pasionatelor de modă care consideră bijuteriile ca fiind personajele principale ale imaginii tendințelor. Cerceii, inelele, colierele, broșele sunt cele ce vor beneficia de această tendință în 2019, iar noi ne bucurăm să vă anunțăm încă de pe-acum că va fi un adevărat boom! Niciun alt sezon nu a fost atât de bogat în piatră naturală, așadar iată cine sunt starurile în materie de bijuterii în anul ce urmează.

Cerceii din argint cu ametist și forme geometrice sunt îndrăzneți, iar misticitatea violetă a pietrei centrale va atrage toate privirile.

Broșa este podoaba ideală atunci când toate celelalte bijuterii sunt ascunse sub haine. Acest accesoriu este întotdeauna în centrul atenției, iar broșa lui 2019 este esențial să fie creată plecând de la baza unei pietre naturale: agatul devine extrem de popular în 2019 și poate fi completat cu cuarț sau alte pietre naturale. Broșa din argint cu agat moss și peridot vă va complimenta ținuta în sezoanele ce urmează și poate fi asortată în diverse combinații vestimentare.

Colierele și pandantivele primesc în monturile lor delicate pietre în tonuri pastel, culori pale și delicate. Toate pietrele naturale, cum ar fi ametistul, cuarțul roz sau cristalele își vor face simțită prezența în 2019, mai mult decât oricând și vă vor completa de minune ținuta de seară. De exemplu, pandantivul din argint cu citrin, cuarț și ametist vă invită să-l asortați la cele mai rafinate ținute. Iar dacă obișnuiți să purtați bijuterii în vacanță, aventurinul este o opțiune excelentă pentru plajă. Jaspul și cristalele sunt, în schimb, potrivite pentru aproape orice ocazie. În plus, combinațiile de amazonit cu cristale, lapis-lazuli sau labradorit vor fi de asemenea o alegere excelentă în 2019, reflectând tendințele multicolore ale acestui an.

Inelele cu pietre naturale stil Cocktail vor fi vedeta absolută anul viitor, fiind un accesoriu extrem de vizibil și ușor de purtat. Inelele din 2019 vor fi strălucitoare și vor conține accente creative, de obicei geometrice. Așadar, pietrele vor fi în culori intense, ca roșul, verdele sau violetul. Așadar, vă veți putea exprima cu ușurință stilul și starea de spirit. Atenție însă, un asemenea inel trebuie să fie elegant, însă nu foarte pretențios, datorită pietrei sale naturale. Inelul din argint cu opal de foc sau cel cu aventurin verde vor fi alegeri foarte inspirate pentru anul care urmează.

Cerceii la modă în 2019 vor conține una sau mai multe dintre aceste pietre naturale: amazonit, agat roșu, verde și albastru, aventurin, coral, cristale, cuarț roz, ametist, labradorit, jasp, jad, sodalit brazilian, fluorit, ochi de tigru, calcedonie, malahit, perle sau turcoaz. Originalitatea și simplitatea acestor bijuterii vor fi la loc de cinste anul viitor, iar  o asemenea frumusețe captivantă nu poate fi obținută decât cu pietre naturale. Cerceii din argint cu coral roșu sunt un exemplu de piese care îmbină simplitatea cu originalitatea și eleganța cu îndrăzneala.

Bijuteriile sofisticate și elegante au puterea de a lumina și cea mai conservatoare ținută, oferindu-i un aspect deosebit și original. Piesele moderne, de calitate, oferă oportunitatea pasionatelor de modă de a se adapta oricărui eveniment sau ținutelor de zi cu zi. Particularitatea tendințelor din 2019 constă în combinarea pietrelor de diferite structuri și culori, ceea ce permite și vestimentației să iasă din tipare. Asortați pietre naturale cu hainele obișnuite sau cu stiluri sportive, casual sau de ocazie: 2019 este anul lor de glorie!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro