Tendinte

Fii în tendinţe: 5 bijuterii cu coral must-have în 2019

on
22 februarie 2019

În fiecare an, specialiștii de la Institutul Pantone decid care este culoarea anului, cea care va influența mai profund decât orice moda, frumusețea, decorațiunile interioare. Firește, nici lumea strălucitoare a accesoriilor nu putea rămâne indiferentă în fața acestei tendințe, iar în 2019 bijuteriile Living Coral sunt mai fermecătoare ca niciodată.

Dulce și jucăușă, în același timp, delicată și efervescentă, o combinație de efect între inocența rozului și seducția coralului, Living Coral ne amintește de recifele pe care trebuie să le salvăm, dar și de viață, bucurie, dragoste. Mai jos, noi vă recomandăm câteva dintre bijuteriile cu coral must-have în 2019.

 

 

Coralul e la putere în 2019: cele mai frumoase bijuterii

Într-un an în care Living Coral e culoarea care le întrece pe toate în farmec și strălucire, e de la sine înțeles că urmăm să ne îndrăgostim de piesele cu coral. Considerat o gemă organică, la fel ca perla, fildeșul și chihlimbarul, coralul simbolizează, cu superba sa nuanță de roșu, dragostea, iubirea și pasiunea. Piatra acompania în Italia cererile în căsătorie, oferind și mai multă putere și trăinicie jurămintelor de loialitate. Locuitorii din regiunile de unde se culegea coralul credeau că acesta are puterea de a opri apele și de a calma mările. Cu o asemenea putere încărcată de iubire și de protecție, nu e de mirare că piatra e și azi purtată ca un talisman împotriva ghinionului și a traumatismelor de tot felul.

Să purtați în luna februarie, dedicată dragostei, și în 2019, anul Living Coral, o bijuterie decorată cu această superbă piatră devine astfel cel mai semnificativ gest. Noi vă propunem câteva dintre cele mai frumoase bijuterii care abundă în magia coralului.

O brățară decorată cu coral va reprezenta acea bijuterie pe care veți adora să o aveți aproape în fiecare zi. Optați pentru un model conceput din argint și ornamentat cu pietre de coral roz, care vă va oferi un aer delicat și totodată plin de viață și de vibrații pozitive. Integrați bijuteria într-un ansamblu la fel de colorat: noi am asocia o fustă și un pulover sau o bluză cu printuri bogate și cu un fond cromatic comun, care să graviteze în jurul tonurilor de roz sau roșu. Efectul final va fi unul de-a dreptul wow!

Brățară din argint cu coral roz – CB3143

 

Vrei să ții magia coralului mai aproape de inima ta? Atunci un pandantiv e cea mai bună alegere! Bijuteria din argint cu coral roșu, botezată „Copacul vieții”, simbolizează nemurirea în foarte multe culturi, dar oferă și încredere, putere și speranța de a merge mai departe. Sunt semnificații puternice, de a căror forță suntem siguri că vă veți dori să profitați, la rândul dumneavoastră. Purtați pandantivul la un lanț simplu, pentru a nu-i compromite strălucirea și potența. Asortați cu itemuri casual, nepretențioase, sau cu un ansamblu office și elegant.

Pandantiv din argint cu coral roșu – CP4859

 

Un inel e una dintre cele mai iubite podoabe și datorită lipsei sale aparente de complicații. Îl puteți asorta la orice, se potrivește atât cu outfiturile chic, cât și cu cele sport, și devine foarte ușor semnătura dumneavoastră, o marcă a personalității. Noi vă sugerăm o bijuterie cu design statement, precum inelul din argint cu coral roșu. Optați pentru forme pline de personalitate, care se remarcă în orice context, și le puteți mixa inclusiv cu o ținută formată din jeans și un pulover moale.

Inel din argint cu coral roșu – CI8175

 

Perechea de cercei de mai jos reușește să îmbine cu atât de multă grație delicatețea și caracterul jucăuș al accesoriilor cu coral, încât trebuie neapărat să se regăsească în caseta cu bijuterii a unei femei care adoră această piatră. Cerceii strălucesc plini de viață grație inserțiilor de coral roșu, iar motivele sub formă de fluturi îi transformă în podoabele perfecte pentru primăvară. Purtați-i neapărat în combinație cu o rochie; cu cât e mai delicată (mătase, dantelă albă și spumoasă sau print floral), cu atât mai bine.

Cercei din argint cu coral roșu – CC6423

 

Ceea ce ne place poate cel mai mult la bijuteriile cu coral este voioșia lor, caracterul plin de vervă, care își umple purtătoarea de bucurie. Iar broșa în formă de libelulă e cea mai frumoasă și mai festivă reprezentare a acestor motive specifice coralului. Concepută tot din argint, cu coral roșu, broșa va duce puloverele groase ale iernii în tărâmul plin de lumină al primăverii, va fi podoaba perfectă pentru bluzele ușoare ale anotimpului cald și va reprezenta un cadou plin de suflet pentru Mărțișor. Cu alte cuvinte, e una dintre bijuteriile cu coral despre care putem afirma cu siguranță că e must-have în 2019.

Broșă din argint cu coral roșu și peridot – CP4630

 

Coralul reprezintă, fără doar și poate, piatra anului 2019. La Accent Bijuterii vă așteptăm cu podoabe concepute cu dragoste și cu măiestrie, care pun în evidență cu migală frumusețea acestei pietre. Trăiți anul în acorduri de Living Coral, cu optimism și cu speranță pentru un viitor mai bun, și apelați la bijuteriile acoperite cu coral pentru a atrage dragostea și a obține protecția puternică a acestei pietre speciale.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro