Tendinte

Inelele gotice sunt noul wow! Când și cum le porți corect

By
on
26 octombrie 2019

Moda actuală dictează simplitate în cazul asocierilor vestimentare și extravaganță atunci când vine vorba despre accesorii. Nici nu e greu de înțeles de ce, dat fiind faptul că aceste tendințe bifează ce ne dorim cel mai mult: să ne simțim bine în hainele pe care le purtăm, dar, în același timp, să avem o apariție care impresionează prin intermediul accesoriilor.

De aceea, inelele gotice au acaparat întreaga suflare fashion. Sunt versatile, strălucitoare, pline de temperament și, spre deosebire de alte podoabe, au semnificații mai profunde. Aceste bijuterii vă pot reflecta sistemul de credințe sau pot fi pur și simplu fun! Descoperiți cum pot inelele gotice să vă preschimbe stilul și aflați cum să le purtați în rândurile de mai jos!

 

Unde se poartă inelele gotice?

Poate fi o întrebare relativ neimportantă, dar lucrurile nu stau chiar așa. Dacă vă doriți să respectați tradiția, aflați că mâna stângă este contraindicată, degetele sale purtând sau fiind în așteptarea inelului de logodnă. Dar, dacă nu intenționați să țineți seama de convenții, puteți la fel de bine să așezați inelele gotice oriunde.

De ce ar trebui să țineți totuși cont? De dimensiunea lor. Dacă inelul este prea mare, riscați să nu obțineți un rezultat atrăgător atunci când împodobiți cu el degetul mic. Cea mai recomandată amplasare a superbelor inele gotice este pe degetul din mijloc. Astfel oferiți spațiu de desfășurare acestor bijuterii statement. În plus, încadrarea în centrul mâinii a unui inel plin de personalitate precum Inelul din argint masiv 925% cu cap de dragon, pur și simplu ne dă fiori, atât de reușită se dovedește.

Inel din argint dragon – DI3345

 

Când se poartă inelele gotice?

În principiu, oricând. Dar este din nou sugerat să țineți cont de tipul bijuteriei. Ziua puteți miza liniștită pe inele masive, statement, care să atragă atenția, sau pe simboluri extrem de puternice. Evitați însă semnificațiile prea întunecate, specifice goth-ului, la birou. Inelul din argint cu aripă de dragon și aripă de înger se va potrivi de minune la o cafenea sau într-o galerie de artă.

Inel din argint aripă dragon și aripă înger – DI3301

De partea cealaltă, seara, la un eveniment special, este de preferat să mizați pe finețe și pe subtilitate a formelor. Puteți să aduceți inelul gotic sau de cocktail preferat la o petrecere, dar optați pentru o bijuterie mai elegantă. Recomandarea pe care noi o considerăm ideală este Inelul din argint cu broderie.

Inel din argint broderie – DI3403

 

Mix&match

Sigur că puteți asocia mai multe inele gotice, așa cum se întâmplă cu orice bijuterie de gen, dar e bine să fiți atentă la unele aspecte. Dacă pe de o parte nu este deloc recomandat să potriviți la perfecție accesoriile, nici ignorarea completă a specificului lor și obținerea unui ansamblu haotic nu este mai binevenită. Idealul ar fi să plecați de la un singur element comun și să construiți apoi jocuri pline de creativitate pe baza sa.

La Accent Bijuterii am folosit în acest sens argintul masiv, care funcționează precum un element de recurență. Astfel, puteți asocia un inel gotic cu un aspect mai feminin, precum Inelul din argint cu buline cu Inelul din argint dragon XXL, decorat cu pietre de granat finisate caboșon. Nimeni nu va mai fi precum dvs.

Inel din argint buline – DI3287

Inel din argint dragon XL – DI3385

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu ce ținute putem purta inelele gotice

În esență, atât timp cât țineți cont de anumite precizări, inelele gotice funcționează alături de orice. Ne imaginăm o piesă plină de temperament precum Inelul din argint skull cu coarne alături de un ansamblu format din blugi cu franjuri, top cu transparente, botine de cowboy și o pălărie.

Inel din argint skull coarne – DI3340

 

Dar inelele gotice se asortează și la o ținută extrem de feminină, pe post de accent de opoziție. Recurgem din nou la motivul dragonului, atât de popular în urma succesului de care s-a bucurat serialul „Urzeala tronurilor” și vă recomandăm acum Inelul din argint decorat cu dragon, care va arăta minunat alături de o rochie lungă și diafană. Mai aveți nevoie de plete blonde și veți obține un look demn de Daenerys Targaryen.

Inel din argint dragon – DI3337

 

Frumusețe versus confort: cine câștigă?

Amândouă, am prefera noi. Dar vă rugăm: dacă o anumită piesă vi se pare inconfortabilă, prea grea sau dacă vă provoacă alergii, nu vă compromiteți starea de bine de dragul modei. Inelele noastre gotice sunt concepute din argint de calitate, dar există pe piață și bijuterii prelucrate din metale ieftine care pot provoca iritații pielii.

 

Inelul gotic și manichiura perfectă

Dat fiind faptul că un inel, și cu precădere unul atât de provocator precum modelele recomandate azi de noi, atrage atenția asupra mâinilor dvs, o manichiură impecabilă va îndeplini mai mult ca niciodată rolul de carte de vizită. Înclinația inițială ar putea fi aceea de a vă colora unghiile cu negru pentru a celebra caracterul „întunecat” al bijuteriilor gotice. Nici noi nu negăm faptul că o podoabă precum Inelul din argint cu cobră se va potrivi de minune cu un lac închis la culoare.

Inel din argint – Cobră – DI575

 

Dar puteți păstra și o manichiură nude, îngrijită, care să lase spațiu inelelor să se afirme. Unghiile în nuanțe pastelate sau în bejuri delicate vor spori frumusețea Inelului din argint cu coroană, accentuându-i caracterul regal.

Inel din argint coroană – DI3368

 

Inelul gotic purtat cu încredere debordantă

Cea mai bună modalitate de a purta corect un inel gotic? Cu încredere în sine molipsitoare. Nu inelul trebuie să vă subjuge pe dvs, ci invers. Țineți capul ridicat, bărbia puternică și umerii drepți și arătați lumii întregi că înțelegeți perfect implicațiile inelului gotic și că vi le asumați pe deplin. Este atitudinea absolut necesară pentru o bijuterie de tipul Inelului din argint Panteră neagră.

Inel din argint panteră neagră – DI3360

 

Acum, că ați descoperit cum să purtați inelele gotice, nu ne mai rămâne decât să vă urăm „inspirație la cumpărături”. Abia așteptăm să ne spuneți ce părere aveți despre selecția de bijuterii gotice pe care vi le-am pregătit la Accent Bijuterii.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro