Bijuterii

Pandantivele gotice condimentează ținutele banale! 8 modele superbe

By
on
26 octombrie 2019

Se poartă goticul! Într-un an în care naturalețea în manichiură și tunsori și ținutele confortabile au făcut din nou legea, extravaganța, nonconformismul și eclecticul par să fie traduse numai prin accesorii.

Și, dacă doriți o amprentă de rebeliune ori o patină de îndrăzneală și curaj asociate ținutei dvs, consultați colecția noastră Gotica. Veți regăsi pandantive superbe, din argint masiv, pline de semnificații și pregătite să condimenteze orice ținute banale. Acestea sunt accesoriile superbe care pot avea darul de a vă transforma apariția!

 

8 pandantive gotice pentru ținute de toamnă memorabile

Pandantivele gotice vor însoți lănțișoare fine în întunericul care se lasă mai devreme și vă vor oferi ocazia de a compune o ținută cu semnificații profunde. Fie că sunteți adeptă a culturii și a filosofiei goth, fie că pur și simplu vă încântă stilul, modelele de mai jos pot fi concepute după sufletul dvs. Iată la ce ne referim!

 

Cruce gotică

Dacă la origini curentul gotic era unul religios, între timp s-a îndepărtat de semnificaţiile sale primordiale. Cu toate acestea, spiritualitatea, misticismul și magia au rămas concepte importante. Crucea gotică are acel aer atemporal, care sfidează trecerea timpului, și vă va ajuta să vă simțiți protejată. Pandantivul este prelucrat din argint 925% în combinație cu zirconia și se poate deschide pentru a insera o fotografie sau o amintire. În ceea ce ne privește, este o bijuterie perfectă atât în ținutele casual, dar și în cele rock sau pline de feminitate.

Pandantiv din argint cruce gotică – DP2419

 

Steaua lui David

Din momentul în care goticul s-a îndepărtat de organizarea religioasă tradițională, simbolurile spirituale ale unor alte credințe i-au devenit mai mult decât dragi. În mistica iudaică, Steaua lui David sugerează relația specială pe care Dumnezeu o are cu poporul evreu, dar în același timp poate sublinia și atotputernicia divinității. Oricum l-ai traduce, e un simbol încărcat cu semnificații profunde. Atârnați-l de un pandantiv și purtați-l de câte ori aveți nevoie de un strop de liniște.

Pandantiv din argint Steaua lui David – DP2295

 

Schelet

Că tot ne apropiem de Halloween, să spunem bunvenit laturii hardcore a goticului. Un pandantiv din argint cu cap de schelet este o bijuterie perfectă pentru o costumație plină de personalitate și de îndrăzneală, dar în același timp va deveni și un pandantiv la care să apelați de câte ori aveți chef de un strop de rebeliune. Ochiul albastru reprezintă un accent inedit care dă fiori. Noi întrezărim această bijuterie alături de o pereche de pantaloni de piele și o cămașă cu volane și model victorian.

Pandantiv din argint ochi albastru skull – DP2423

 

Dragoni

Dacă tot vorbeam despre Halloween, de ce nu ați sărbători ultimul an Game of Thrones costumându-vă în eroina sa, Mama dragonilor? Oferiți o soartă mai luminoasă personajului îmbrăcând o rochie suavă precum ceea ce purta Daenerys Targaryen în primele sezoane și un pandantiv din argint cu dragon. Firește, bijuteria vă va rămâne alături pentru a putea fi purtată de fiecare dată când doriți un strop de putere și de încredere în forțele proprii.

Pandantiv din argint – Dragon – CP2147

 

Soarele

Astrul zilei a fascinat alchimiștii, unii dintre cei mai puternici reprezentanți ai epocii gotice. Cinstiți aceste influențe și purtați un pandantiv cu un soare stilizat, cu aspect goth, conceput din argint masiv 925%. Asociați cu o rochie lungă și fluidă, cu un imprimeu abstract, pentru un look de toamnă comod și deloc banal.

Pandantiv din argint soare S – DP2220

 

Pentagrama

Deși multe opinii îi conferă asociații întunecate, în realitate pentagrama reprezintă un simbol al luptei împotriva forțelor negative. Este un alt pandantiv doldora de putere, care vă poate apăra cu vibrațiile sale în drumul dvs prin viață. Apelați la acest simbol al spiritualității de fiecare dată când vă simțiți copleșită sau drenată de energie. Se potrivește cu orice, de la un pulover pufos la fel de protector la micuța rochie neagră.

Pandantiv din argint Pentagramă – DP2243

 

Nod celtic

Este adevărat că celții au trăit cu mult timp înainte ca goticul să apară, dar nu credem că istoria ar trebui să vă stea în cale, dacă vă doriți acest pandantiv cu look goth. La nivelul simbolic, nodul celtic reprezintă interconectarea, legătura dintre oameni, indisolubilă, dintre strămoșii dispăruți și urmașii prezenți, dintre viața de acum și cea de apoi. Fiind un pandantiv mai delicat, îl puteți purta liniștită la ținutele de birou și la outfiturile elegante.

Pandantiv din argint nod celtic – DP2209

 

Vârcolac

Ce poate fi mai goth decât … un vârcolac? Da, din nou, acest monstru mitic nu are nimic de-a face cu ceea ce înseamnă goticul, dar imaginea sa întunecată, mult mai brutală decât a vampirilor, se pretează acestor curente. Un astfel de pandantiv trebuie integrat într-o ținută badass: ce spuneți despre o fustă mini de piele și o cămașă neagră cu transparențe?

Pandantiv din argint vârcolac – DP2296

 

Aceste pandantive gotice vor scăpa de banalitate oricare dintre ținutele dvs. Colecția noastră Gotica vă va tenta cu bijuterii masive în trend, pline de semnificații. Descoperiți secretele pentru ținute unice la Accent Bijuterii!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro