Bijuterii

Cum integrezi brățările masive în stilul tău zilnic

By
on
26 octombrie 2019

Impunătoare, eclectice, strălucitoare, brățările masive par, cel puțin la prima vedere, destul de dificil de purtat. E adevărat că oferă stil cât 10 alte podoabe, că pot transforma radical o ținută sau că aduc o scânteie unică oricărei combinații vestimentare, dar în același timp se pot dovedi înșelătoare și gata oricând să vă atragă în capcana lor.

Noi vă spunem în rândurile de mai jos care sunt principalele reguli pentru a purta stilat și rafinat brățările masive. Descoperiți care sunt criteriile de care să țineți cont atunci când apelați la aceste podoabe cu un factor de atractivitate extraordinar!

 

Aveți grijă cu brățările masive când vă așteaptă o zi aglomerată!

Brățările masive sunt minunate, mai puțin atunci când zgomotul pe care îl provoacă inevitabil când se lovesc de obiectele din jur tulbură un întreg birou plin de oameni ocupați și agitați. Mai ales dacă lucrați la computer, brățările pot deveni bijuteria dvs preferată și cea detestată de restul colegilor. Aveți de asemenea grijă dacă depuneți activități sportive, dacă faceți escaladări pe munte sau dacă grădinăriți: o bijuterie masivă e, în ciuda constituției sale, extrem de delicată și nu merită deloc tratată cu atât de multă duritate.

În cazul în care nu puteți pleca la muncă fără podoaba dvs de suflet, alegeți o bijuterie masivă fixă. Brățara în formă de pană pe care v-o propunem în colecția Gotica va fi exact acel accesoriu de care are nevoie un costum masculin sau un deux-pieces feminin de birou, și se dovedește mai silențioasă și mai discretă decât pare.

Brățară din argint fixă pană – DB413

 

Țineți cont de tipul mânecii.

Nu are rost să purtați o minunăție de brățară dacă o ascundeți vederii lumii întregi sub o mânecă de pulover sau de cămașă. Așa că, dacă purtați un articol vestimentar cu mânecă lungă, alegeți o singură brățară, care să atârne delicat pe încheietură. Este locul perfect pentru Brățara din argint cu coralină și granat, cu accente roșii în ton cu frumusețea de vis a toamnei.

Brățară din argint cu cornalină și granat – DB232

Dacă aveți mânecă scurtă, nu ezitați: bucurați-vă cât vă poftește inima de bijuteriile dvs de suflet.

 

Vreți să stilizați o rochie neagră? Purtați o brățară masivă din argint!

Chiar și cea mai banală little black dress va străluci în compania unei brățări masive din argint: styling-ul este pur și simplu răvășitor. Optați pentru un model elegant și fin, precum Brățara din argint împletită, o piesă fabuloasă care va da viață oricărei ținute. Completați cu cercei din argint cu un look asemănător și nu mai trebuie să vă faceți griji: veți fi răpitoare.

 

Brățară din argint împletită – DB522

 

Conferiți strălucire unei ținute minimaliste cu o brățară masivă!

Minimalismul este unul dintre cele mai răspândite curente actuale, cel care pune accent pe simplitate și pe eleganță. Bazându-se pe ideea de a limita consumul și de a valorifica la maximum o garderobă compusă din mai puține piese, dar purtabile, minimalismul necesită însă accesorii extravagante care să îi confere un strop de atitudine. Imaginați-vă o ținută elegantă și comodă însoțită de o brățară doldora de energii și de semnificaţii precum Brățara din argint masiv scarabeu: miroase a „combinația perfectă”.

Brățară din argint scarabeu – DB504

 

 

Nu ezitați să combinați mai multe brățări masive.

Nu spunem că ar trebui să părăsiți casa cu brațele încărcate de brățări, dar din când în când nu strică să uitați de celebrul sfat al lui Coco Chanel, conform căruia, de fiecare dată când ieși, ar trebui să mai renunți la un accesoriu. Până la urmă, vrem să ne distrăm, să respirăm viață prin toți porii, și însoțite de dragostea brățărilor preferate, suntem mai încrezătoare și mai sigure pe noi.

Așa că nu ezitați să asociați forme, culori sau designuri diferite la brățări. Atât timp cât există un element comun, rezultatul va fi frapant. Puteți combina o brățară din argint cu zale cu un model împletit, aducând laolaltă motive geometrice, pentru ca la cealaltă mână să afișați o singură brățară masivă, precum superbul model decorat cu dragoni, din argint masiv de 925%: ceea ce ar purta o Khaleesi a vremurilor moderne.

Brățară din argint zale – DB501

Brățară din argint dragon – DB500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evitați însă să mixați metalele.

E adevărat că azi interdicția de a combina aur și argint nu mai este atât de vehementă, dar aceste asocieri rareori reușesc să atingă echilibrul. Mai ales atunci când este vorba despre piese statement, precum brățările masive, cu suficient caracter, este de preferat să infuzați delicatețe restul elementelor din look-ul dvs. Optați pentru argint sau pentru aur și evitați să le faceți cunoștință în aceeași apariție.

Prețuiți confortul.

Oricât ar fi de frumoasă, o brățară prea mare, la care trebuie să fiți în permanență atentă și căreia este musai să îi purtați de grijă, nu va reprezenta cea mai bună alegere. Strălucirea nu trebuie să fie obținută cu prețul stării de bine, de aceea vă recomandăm doar acele accesorii în compania cărora vă simțiți minunat, nu doar arătați astfel. Și este un criteriu esențial mai ales atunci când alegeți să purtați o brățară masivă.

Fiți atentă și la restul accesoriilor!

Puteți alege brățara masivă drept unic accent în ținuta dvs, dar unde mai e distracția? Ne place să ne jucăm cu podoabele și de aceea vă recomandăm să nu lăsați niciodată o brățară singură, ci să o asociați cu cercei, coliere sau inele. Evitați însă să apropiați prea tare două piese statement. Prin urmare, în loc de un inel masiv, mai bine optați pentru cercei candelabru când aveți deja o brățară statement. Formați de asemenea ansamblul de bijuterii în jurul unor criterii comune, fie că este vorba despre stiluri, design, metale sau culori.

De exemplu, superba brățară fixă cu decor animalier va ține companie plină de mândrie pandantivului din argint cu model dragon: cele două piese sunt suficient de distanțate pentru a nu intra în contradicție și îndeajuns de asemănătoare pentru a susține unitatea stilistică a ținutei dvs.

Brățară din argint animale – DB497

Pandantiv din argint dragon – DP2256

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu vă feriți de brățările masive, ba dimpotrivă! Oferiți șansa acestor bijuterii de a străluci și de a vă imprima aceeași sclipire. Ca să nu dați niciodată greș, țineți cont de recomandările stiliștilor și nu uitați, la Accent Bijuterii vă așteaptă numai piese pline de suflet, pe care le aveți purta de azi și pentru totdeauna.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro