Bijuterii

Tendințele 2019 în materie de bijuterii

By
on
21 decembrie 2018

Este imposibil să caracterizăm pe scurt tendințele anului 2019 în materie de bijuterii. La urma urmei, accesoriile noastre preferate își cunosc foarte bine locul în viețile noastre – poți foarte ușor să-ți uiți telefonul sau portofelull acasă, dar nu vei pleca fără brățară sau cercei…

Donatella Versace recomandă fiecărei pasionate de modă să-și creeze propria colecție de bijuterii trendy, pentru că, spune ea, ”să investești doar în haine nu are niciun sens!”. Noi suntem de acord și am observat că marii designeri au acordat o atenție sporită acestui segment de fashion în colecțiile pentru 2019. Haideți să descoperim ce bijuterii vor fi la modă anul viitor!

Inelele delicate, simple, pot fi combinate chiar câte două sau mai multe pe același deget: nu vă sfiiți să le asortați pentru a vă exprima personalitatea și stilul, în ton cu tendințele anului! Inelele masive cu forme geometrice pot fi purtate și ele pe perechi sau chiar câte unul pe fiecare deget, pentru un stil polivalent. Inelele duble sau triple care se poartă pe falange revin și ele în lumea modei în 2019. Purtate peste mănuși, aceste inele vor fi declarația de stil incontestabilă în sezonul rece.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brățările ”dansatoare” – mâinile trebuie întotdeauna să fie bine întreținute, mai ales când tendințele dictează opulență, îndrăzneală și accesorii pline de originalitate. Micile inserții și pandantive vor lua cu asalt categoria brățărilor în 2019, iar argintul și metalele argintate reiau moda lui 2016 și se prezintă din nou ca fiind liderii cromatici ai metalelor pentru bijuterii. Brățările din 2019 vor cunoaște de asemenea o influență puternică a lemnului și a pielii naturale. Vor fi deosebit de relevante brățările stilizate ca bijuterii naționale antice: accente indiene, turcești, grecești, această tendință fiind strâns legată de tendințele iernatice obișnuite, care conțin piese de inspirație egipteană și indiană. În 2019,  moda va include brățări cu cristale, cuarț, lanțuri și fire subțiri cu perle. O popularitate deosebită vor cunoaște și brățările confecționate manual.

Strălucirea diamantelor poate fi integrată în stilul vestimentației sau poate fi atât de puternică încât să devină piesa centrală a întregii ținute. Mai-marii industriei fashion se bazează pe diversitate și permisivitate în anul ce vine, eclipsând bijuteriile plictisitoare. Sloganul principal în 2019 este ”nu există cale de de mijloc pentru prețuri mici!” așadar fiți pregătite să investiți în pietre calificate, cu o personalitate puternică și un buget pe măsură. Feminitatea stă la baza design-ului de bijuterii anul viitor, așa că fiți gata să vă exprimați personalitatea cu cele mai originale piese.

Vorbind de tendințele de bijuterii din 2019, este imposibil să nu menționăm cerceii. Sunt mereu în vogă, numai dimensiunile și formele se schimbă. Știm prea bine că cerceii conferă feminitate, sofisticare și atracție. Dacă preferați cerceii mari, atunci în sezonul 2019 veți fi cu adevărat la modă. Și cele mai populare produse vor avea forme geometrice: pătrate, diamante, triunghiuri și spirale.

Boho, bineînțeles! Cum ne-ar fi putut scăpa din vedere? Născută în urmă cu câțiva ani, această tendință s-a consolidat în 2018 și va face furori și în 2019. Accentele Boho pot fi foarte diferite: amuzante, fragile, curajoase, naive sau sofisticate. Varietatea de forme, detalii, senzații estompează limitele acestui stil și provoacă controverse nesfârșite asupra Boho-ului „real”. Totuși, această diversitate pare doar o consecință firească a filosofiei stilului. Oamenii sunt diferiți și fiecare are propriul mod de libertate, de feminitate sau de masculinitate, propria expresie creativă.

Principalele tendințe în materie de bijuterii în 2019 includ abundența pietrelor, piesele multistrat, piesele masive și asimetria, inserțiile perlate și pietrele prețioase și semiprețioase. Indiferent de stilul ales, bijuteriile sunt întotdeauna acolo să vă reprezinte caracterul și starea de spirit.

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro