Bijuterii

Bijuteriile unicat Accent

on
20 decembrie 2018

O bijuterie inteligent aleasă e tot ce ai nevoie pentru a-ți schimba până și cea mai banală ținută într-una de neuitat. Și cum poți face asta dacă nu purtând o bijuterie… pe care să nu o mai aibă nimeni?

Uită de obiectele produse în masă, pe care le vei vedea pe stradă și în tot felul de poze la câte și mai câte femei! Alege să porți o bijuterie unicat, care să te reprezinte și care să te scoată din mulțime, de fiecare dată! Celebrează-ți stilul propriu, nu îl adopta pe acela al maselor care impun trendurile trecătoare cu care ne confruntăm.

O bijuterie unicat e ea, de sine stătător, un subiect de conversație. Asta deoarece, de fiecare dată când vei purta piesa ta preferată, oamenii te vor întreba istoria din spatele ei, vor dori să știe de unde ai luat-o, pentru a și-o achiziționa la rândul lor. Nu mică le va fi surpriza când vor afla că acest lucru este, practic, imposibil, bijuteria magnifică de care s-au îndrăgostit fiind unică în lume.

Investește cu încredere și cu tot dragul în cele mai șic, bine lucrate și versatile accesorii unicat, pentru a pune bazele unei colecții fantastice de piese pe care tu și numai tu să le deții! Femeile stilate vor alege întotdeauna o bijuterie unicat. Și asta din mai multe motive. Artistului care realizează o piesă cum alta nu va mai exista îi este stimulată la maximum creativitatea. În plus, fiind vorba de o bijuterie fără seamăn și nu de una realizată în serie, alături de multe altele la fel, acesta acordă toată atenția și tot timpul său, investește toată energia, își pune tot sufletul în minunea pe care urmează să o “aducă pe lume”, asigurându-se că iese fără de cusur. Sunt elegante, puternice și sunt reflecția exactă a personalității tale.

Piesele unicat reprezintă, de asemenea, un cadou fantastic pentru orice ocazie – fie că este vorba de o zi de naștere, Crăciun, Paște, Sfântul Valentin etc. Prin alegerea unui produs cum nu mai există altul în lumea largă, norocoasa destinatară va ști că ai petrecut timpul pentru a alege un cadou special pentru ea.

Fie că vă aflați în căutarea unui inel, a unui colier fabulos sau a unui întreg set elegant de bijuterii unicat, vă invităm, cu drag, să vă alegeţi cel puțin unul dintre modelele spectaculoase din colecția Accent de bijuterii unicat, care vă vor transforma, la fiecare ieșire în societate, în regina absolută a evenimentului la care luați parte.

Colier din argint cu topaz bleu

Colier din argint cu topaz bleu – CS1560

Această bijuterie cu finisaj regal este realizată din argint placat cu aur galben de 14 karate, și are un model elegant extrem de discret, în forma unor lăcrămioare ornamentat cu pietre de bleu topaz fațetate iar conturul lor este alcătuit din pietre de spinel fațetate, dând colierului o strălucire aparte, desprinsă dintr-un basm cu regi și regine.

Colier din argint cu rubin și safir

Colier din argint cu rubin și safir – CS965

Dacă regal este prea puțin pentru tine, atunci acest colier superb realizat din argint rodinat negru, frumos ornamentat cu pietre de rubin și safir fațetate îți va tăia răsuflarea. Complimentează și scoate din anonimat orice rochie, oricât de simplă ar fi croiala ei.

Set din argint cu rubin

Set din argint cu rubin – CS1269

Ah, rubinul, irezistibilul rubin! Este una dintre cele mai iubite și utilizate pietre prețioase folosite în decorarea bijuteriilor, din vechi timpuri – în istorie, prima oară rubinul este menționat în scrierile Indiei antice (circa 4000 de ani în urmă). Poate și pentru că oamenii obișnuiau să creadă că piatra de rubin conține picături din sânge de dragon și că dacă o purtau asupra lor dobândesc putere fizică nelimitată și devin absolut irezistibili. Alege să fii o zeitate modernă purtând un set realizat din argint placat cu aur alb de 14 karate, frumos ornamentat cu pietre de rubin fațetate și zirconia, piatră de sinteză.

Cercei din argint cu diopsid chrome

Cercei din argint cu diopsid chrome – CC2874

Simbol al prospețimii și prosperității, verdele trebuie să se regăsească și în colecția ta de bijuterii, sub o formă sau alta. Și cum ai putea face asta mai bine decât achiziționându-ți o fabuloasă pereche de cercei realizați din argint placat cu aur alb de 14 karate, ornamentați cu pietre de diopsid chrome fațetate și zirconia, piatră de sinteză? Fă tot ce îți stă în puteri ca să fie ai tăi, nu vei regreta. Vor da un aer fresh și tineresc chiar și celei mai sobre ținute.

Broșă din argint cu cornalină, smarald, diopsid chrome și granat

Broșă din argint cu cornalină, smarald, diopsid chrome și granat – CP2291

O bijuterie statement trebuie să se regăsească, neapărat, în cutia ta cu bijuterii speciale rezervate ocaziilor deosebite din viața ta. Alege ca aceasta să fie o simpatică dar elegantă broșă realizată din argint placat cu aur alb și galben de 14 karate, frumos ornamentată cu piatră de cornalină finisată caboșon și pietre de smarald, granat și diopsid chrome fațetate.

Bijuterii din argint ornamentate cu ametist

Cercei din argint cu ametist – CC2859

Brățară din argint cu ametist – CB1214

 

Nu formează, automat, un set. Dar merg de minune purtate împreună! Vorbim de cerceii din argint cu ametist și de brățara din argint cu ametist. Ambele sunt placate cu aur alb de 14 karate, ornamentate cu pietre de ametist fațetate și zirconia pe post de piatră de sinteză.

 

 

Inel din argint cu perlă barocă

Inel din argint cu perlă barocă – CI7792

Există o varietate de inele unicat pe comaccent.ro, dar cel care atrage atenția, fără doar și poate, este inelul realizat din argint placat cu aur alb și galben de 14 karate, ornamentat cu perlă barocă. Orice femeie alege să poarte această magnifică bijuterie își asumă faptul că nu va trece, sub nicio formă, neobservată, indiferent de contextual social în care va alege să o poarte.

Indiferent de bijuteria unicat pe care o alegeți pentru a adăuga acel je ne sais quoi ținutelor dumneavoastră, un lucru este cert: pe Accent Bijuterii găsiți piese fabuloase, demne de cele mai stilate prințese, care vor satisface, fără doar și poate, până și cele mai exigente gusturi.
Nu uitați! Designul unicat și măiestria excelentă a realizării bijuteriilor nu ies niciodată din stil!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro