Evenimente

Ce bijuterii purtăm la evenimentele importante din iarnă?

on
19 decembrie 2019

Cea mai frumoasă și mai festivă lună a anului e deja în plină desfășurare, aducând cu ea parfum de sărbătoare, de generozitate și de iubire. De la petrecerea de Crăciun de la birou la ritualul schimbului de daruri, de la vizitele de sărbători până la party-ul de Revelion, perioada următoare va fi împestrițată numai cu evenimente pline de fast.

Ce va întovărăși apariția dvs în zilele care vin? O bijuterie fină, spectaculoasă, de neuitat! Vă spunem care sunt modelele de piese pline de iz sărbătoresc ce se vor potrivi de minune cu evenimentele importante ale iernii!

 

Roșu, verde și auriu

Acestea sunt culorile reprezentative pentru sezonul de sărbătoare, așa că vor picta atât de festiv apariția dvs. Puteți purta bijuterii care conțin toate aceste culori sau puteți mixa piese în nuanțele de sărbătoare. Important e să simțiți cum vă pătrunde în suflet atmosfera magică de Crăciun odată cu ele!

O pereche de cercei spectaculoși în nuanțe de roșu reprezintă o idee minunată pentru un Crăciun ca din povești. Abordați un design statement și asociați cu bucle lejere și cu un pulover călduros atunci când treceți la împărțirea de cadouri. Vă recomandăm din toată inima Cerceii din argint cu coral roșu, ce se prind de ureche cu tortițe mobile și strălucesc plini de iz de sărbătoare.

Cercei din argint cu coral roșu – DC1470

 

Aprindeți luminițele în brad și purtați la încheietură o brățară verde, ilustrând cu ea prospețimea acelor din pomul împodobit. Brățara din argint cu smarald, placată cu aur alb de 14 karate și ornamentată cu pietre de smarald fațetate, reprezintă o bijuterie perfectă pentru ritualul împodobirii bradului.

Brățară din argint cu smarald – DB191

 

O podoabă cu care veți reflecta mai fidel decât cu orice altceva spiritul Crăciunului este și Inelul din aur galben cu smarald și diamante naturale. Ornamentat cu 18 pietre prețioase rotund briliante, este acea piesă cu care nu veți da greș la nici un eveniment festiv. Asociați cu rochii de poveste, pentru un look sofisticat de sărbătorile de iarnă.

Inel din aur galben cu smarald și diamante naturale – AI455

 

 

Cercei candelabru

Dacă este o bijuterie pe care poate sta înscris cu litere strălucitoare „pentru evenimentele pline de fast ale iernii”, aceea este reprezentată de cerceii candelabru. Plini de strălucire și de opulență, pot fi bijuteria unică pentru o ținută elegantă de Crăciun sau un accent glam pentru petrecerea de Revelion.

Cerceii din aur alb cu diamante naturale vor reprezenta o podoabă ce se va adapta de minune la spiritul sărbătorilor de iarnă. Imitând parcă dansul scânteietor al cristalelor de gheață, vor acompania cu succes atât o ținută de Revelion compusă dintr-o rochie cu paiete, dar și un ansamblu de Crăciun cu pantaloni și cămașă.

Cercei din aur alb cu diamante naturale – AC326

 

Dacă vă doriți o pereche de cercei de argint pentru un Crăciun de poveste, avem recomandarea perfectă. Maeștri ai strălucirii, Cerceii din argint candelabru pe care bijutierii noștri i-au creat cu gândul la magia de decembrie vor da glas năzuinței dvs. Purtați-i cu o rochie din dantelă sau din catifea!

Cercei din argint candelabru – DC1786

 

 

Coliere somptuoase

Vă doriți un strop de mai multă strălucire de acest Crăciun? O veți obține grație colierelor somptuoase. Se remarcă din nou grație capacității lor de a se preta atât la un pulover călduros (scoateți însă colierul înainte de bătaia cu bulgări), dar și la o rochie elegantă. Iată ce vă recomandăm!

Colierul din argint cu diopsid chrome, rubine, smaralde, zircon și safire multicolore este podoaba unei regine de Crăciun și de Revelion. E placat cu aur alb și galben de 14 karate și are o lungime de 35 de cm. Designul asimetric îl face ideal pentru o rochie cu un croi asemănător, funcționând de minune mai ales alături de modelele cu un umăr gol.

Colier din argint cu diopsid chrome, rubin, smarald, zircon și safire multicolore – DS104

 

La fel de fermecător, dar mai subtil este Colierul din aur roz cu diamante naturale. Cu o lungime de 42 de cm, bijuteria va acompania plină de dorința de a plăcea o salopetă cu decolteu adânc, magnifică pentru petrecerea de Revelion, dar și maleta simplă de cașmir în care vă place să petreceți Crăciunul. Cu alte cuvinte, e o piesă minunat de versatilă pentru evenimentele importante ale iernii.

Colier din aur roz cu diamante naturale – AS105

 

 

Seturi de bijuterii

Dacă vă place să fiți perfect asortată și dacă doriți să desăvârșiți această abordare în ținuta de Crăciun, seturile de bijuterii vor reprezenta alegerea perfectă de piese pentru evenimentele de iarnă. Testați-le farmecul mai jos!

Puloverul preferat și setul nostru de bijuterii, compus din cercei și pandantiv realizate din argint placat cu aur roz de 14 karate și ornamentate cu granat fațetat și zirconia: iată rețeta look-ului dvs dintr-o seară de Crăciun în care ninge mai frumos ca în povești. Lanțul are o lungime de 45 de cm, iar cerceii se prind de ureche cu tije închise la spate. Combinația „miroase” a sărbători cu mese îmbelșugate și pace și iubire în suflete!

Set din argint cu granat – CS1440

 

Veți arăta precum o regină ce sărbătorește Crăciunul alături de supușii ei stană de admirație cu Setul din argint cu safire multicolore. E pur și simplu o operă de artă și ne mândrim cu el! Realizat din argint placat cu aur roz de 14 karate, ornamentat cu safire multicolore, setul este compus din colier de 53 de cm, cercei și brățară. Reprezintă bijuteria ce va trece cu brio testul tuturor evenimentelor importante din iarna aceasta!

Set din argint cu safire multicolore – CS1697

 

 

Perle

Elegante, romantice, cu o alură de misticism și de sensibilitate, parcă venite de pe altă lume, perlele întruchipează perfect atmosfera de sfârșit de an. O bijuterie cu perlă e suficient de rafinată pentru o vizită de Crăciun, dar și sofisticată cât pentru un Revelion petrecut într-o locație specială.

Dat fiind faptul că veți primi și veți înmâna întruna cadouri, aveți nevoie de o manichiură desăvârșită și de bijuterii cu totul speciale de Crăciun. Brățara din argint cu perle de cultură este un exemplu remarcabil. E rafinată și artistic concepută, reflectă pasiunea și dragostea pentru meserie și va sclipi la fel de promițător precum cadourile de sub brad.

Brățară din argint cu perle de cultură – DB265

 

Fiți magnet pentru toate privirile de Revelion cu un inel statement. Se potrivește unei rochii elegante, unei salopete sexy sau unui ansamblu casual, în toate cazurile adaptându-se ideal la context. Inelul din argint cu perlă de cultură va scânteia demn pe mâna dvs și nu va fi ocazie în care să nu se potrivească.

 

Inel din argint cu perlă de cultură – DI679

 

Bijuteriile noastre abia așteaptă să vă însoțească la toate evenimentele importante din această iarnă. Alegeți-vă preferata (sau preferatele) și pregătiți-vă sufletul pentru un sezon de poveste!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro