Tendinte

Alege bijuterii atemporale pentru apariții fără cusur

on
4 octombrie 2021

Atunci când te gândești să îți cumperi o nouă bijuterie pentru colecția ta, atemporalitatea ar trebui să fie unul dintre criteriile de care ar trebui să ții cont. Modelele clasice ale acestor accesorii îți vor permite să porți, pentru un timp îndelungat, bijuteriile preferate, fără să pari depășită din punct de vedere stilistic. Uită de stilurile trecătoare și optează pentru o piesă pe care o poți purta întreaga viață.

Ne dorim să ai o apariție fără cusur, așadar ți-am pregătit o lista a câtorva bijuterii în modele care nu se vor demoda niciodată. În plus, pot fi purtate la orice ocazie și combinate cu orice stil. Descoperă-le în rândurile de mai jos!

Inele

Una dintre cele mai iubite bijuterii ale tuturor timpurilor, inelul este un accesoriu nemuritor, atât de ușor de asortat. În general, inelele pot fi combinate cu orice tip de haine, iar dacă modelul este unul clasic… Ai câștigat o bijuterie eternă!

Un model subtil, va face mereu o impresie excelentă, asigurându-ți o apariție ireproșabilă.

Prețios și rafinat, inelul din argint cu safire multicolore este placat cu aur alb de 14 karate și reprezintă fără urmă de îndoială o bijuterie atemporală.

Inel din argint cu safire multicolore – RI721

 

Ai un stil dulce și feminin? Scoate-l în evidență cu o bijuterie cu o piatră centrală!

Inelul din argint de mai jos este placat cu aur galben de 14 karate, fapt care atrage și mai mult atenția asupra pietrei. O bijuterie cu rubin, ca aceasta, este ideală pentru romanticele incurabile.

Inel din argint cu rubin – RI741

 

Roz la superlativ: inelul din argint cu topaz roz este una dintre bijuteriile care nu se vor demoda niciodată. Placat cu aur roz de 14 karate, inelul completează cu finețe atât ținutele feminine și elegante, cât și pe cele smart casual sau minimaliste. Îl poți purta oricând!

Inel din argint cu topaz roz – RI758

 

Seturi

Cu greu vei găsi accesorii la fel de delicate precum seturile de bijuterii. Asortarea nu mai presupune nicio problemă, iar eleganța e de la sine înțeleasă. Vezi mai jos sugestia noastră!

Setul din argint cu smarald e arma secretă a unei femei cu un stil impecabil. Placat cu aur alb de 14 karate și ornamentat cu safire naturale, setul e compus din pandantiv, cercei și inel. Poartă-l la ținutele de birou, dar și la cele de ocazie!

 

 

 

 

 

 

 

 

Set din argint cu smarald – DS879

 

Pandantive

Iubești stilul simplu, dar de efect? Pandantivele în culori pastelate, cu o piatră centrală sau cu clasica perlă sunt exact acele bijuterii atemporale care îți vor revitaliza de fiecare dată garderoba.

Pandantivul din argint cu granat și cuarț roz se pretează de minune stilului elegant cu influențe romantice sau boho chic. E placat cu aur alb de 14 karate și poate fi purtat cu succes la orice ocazie și la orice ținută.

Pandantiv din argint cu granat și cuarț roz – DP5365

 

Ai un stil clasic, cu influențe rafinate și sofisticate? Atunci alegerea numărul unu rămâne perla. Pandantivul din argint cu perle de cultură va pune în evidență și un pulover moale, dar și o rochie din dantelă sau de catifea. Perla de cultură este cea mai sigură alegere pentru apariţii mereu în trend!

Pandantiv din argint cu perlă de cultură – CP5345

 

Brățări

Brăţările sunt piese nemuritoare care îți dau un aer chic și o apariție bine pusă la punct. Îți recomandăm să optezi pentru modele subtile sau cu pietre în culori pastelate! Așa vei reuși să îți creezi ținute impecabile și cel mai important, nemuritoare. Iată favoritele noastre!

Brățara din argint cu tanzanit emană un rafinament princiar. Placată cu aur alb de 14 karate, se potrivește de minune unei ținute de birou bine pusă la punct, dar și unei rochii de poveste. Însă bijuteria se integrează ușor și în alte combinații vestimentare. De fiecare dată va fi o plăcere să o porți!

Brățară din argint cu tanzanit – CB2239

 

Stilul tău este unul fin, suav? Atunci alege cu încredere o brățară din argint lucios. Finețea designului îi oferă un aer feminin, iar subtilitatea brățării o transformă într-un accesoriu clasic, pe care îl vei putea asorta cu ușurință la ținutele tale preferate.

Brățară din argint lucios – DB1706

 

Ne place mult brățara din argint lucios de mai jos grație creativității designului. Li se potrivește de minune firilor artistice care știu că less is more și care înțeleg puterea unui accesoriu atemporal.

Brățară din argint lucios – DB1789

 

Cercei

Cu siguranță, dacă ar fi să își numească bijuteria favorită, multe femei ar alege cerceii. Aceste piese nelipsite din colecția oricărei domnișoare, pot să se încadreze lejer în orice outfit și conferă personalitate, feminitate și strălucire oricărei asocieri vestimentare.

Se știe că bijuteriile cu perle sunt unele dintre cele mai elegante și mai rafinate accesorii. Tocmai de aceea, cerceii din argint cu perle de cultură vor avea mereu un farmec nemuritor. Sunt minunați alături de un colier simplu de argint, dar și ca accesoriu unic.

Cercei din argint cu perle de cultură – CC7109

 

Sperăm că sfaturile noastre îți vor fi de ajutor în alegerea noilor tale bijuterii! Nu uita, un accesoriu atemporal este un accesoriu pe viață! Dacă vrei piese speciale, nemuritoare, care să poată fi purtate oricând, la orice ocazie și în orice stil, colecțiile noastre îți stau la dispoziție. Le vei găsi atât în spațiul online, cât și în cel fizic: Galeria Accent din strada Mendeleev nr.26 – sector 1, lângă Piața Romană. Te așteptăm cu tot dragul!

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro