Tendinte

Noua tendință a toamnei: cerceii din argint masiv. Iată cum îi poți purta!

on
4 noiembrie 2021

Plin de farmec și de strălucire, argintul masiv încă se menține printre primele alegeri ale iubitorilor de bijuterii. Un metal dedicat nu numai femeilor, dar și bărbaților, acesta reprezintă baza unor bijuterii pline de atitudine și de personalitate.

Azi îți propunem câteva accesorii îndrăgite în acest sezon, cerceii din argint masiv. Află cum îi poți asorta și vezi care sunt modelele care te reprezintă cel mai bine!

Cerceii din argint masiv sunt bijuteria toamnei! Descoperă modele pentru toate gusturile!

Îți dorești un accesoriu boem, dar unic? Atunci alege cerceii din argint lucios decorați cu elefanți. Nu numai că vor stârni imediat interesul celor din jur, dar au și o alură de exotic care îi face perfecți pentru ținutele pline de creativitate.

Cercei din argint lucios – DC5961

 

Apreciem foarte mult argintul masiv, deoarece este că e un metal atât de versatil. Dacă mai sus ți-am recomandat cercei cu look boem, acum îți arătăm cât de bine funcționează argintul masiv și în cazul unor ținute elegante sau de birou. Cerceii de mai jos prezintă niște detalii geometrice hipnotizante și se vor potrivi de minune cu orice ținută casual sau office.

Cercei din argint lucios – DC6044

 

Creațiile abstracte vorbesc pe limba ta? Foarte bine! Înseamnă că cerceii masivi cu personalitate ți se vor potrivi cel mai bine, pentru ținutele tale fashion. Îți recomandăm cerceii din argint lucios de mai jos. Modelul impunător reprezintă complimentul absolut pentru o fire ca a ta.

Cercei din argint lucios – DC6051

 

Spectaculoși și tomnatici, cerceii din argint lucios de mai jos vor fi punctul de atracție la orice eveniment sau întâlnire. Nu te sfii să îi porți cu ținute cu textură glitter, așa cum sunt paietele sau chiar mătasea, dar asortează și cu rochii lungi din satin sau catifea. Tot ce contează este să îi porți cu mândrie!

Cercei din argint lucios – DC6053

 

Ai nevoie de o pereche de cercei de o eleganță aparte, pe care să îi porți alături de o rochie de cocktail? Acești cercei din argint lucios marca Accent se vor dovedi alegerea ideală! Simplitatea lor aparte este un plus fiindcă îi face ușor de asortat și cu o ținută viu colorată sau cu imprimeuri.

Cercei din argint lucios – DC6059

 

Îți dorești o pereche de cercei care să se potrivească la perfecție cu ținutele tale de birou? Cerceii din argint lucios de mai jos vor fi elementul surprinzător al întregii tale apariții. Se vor asorta de minune atât cu fustele creion și cămășile elegante, dar și cu asocierile de pantaloni și sacou!

Cercei din argint lucios – DC6061

 

Îți plac accesoriile puternice? Indiferent de zodia ta, dacă adori accesorizarea plină de atitudine și curaj și îți place să trăiești fiecare clipă la maximum, atunci vei aprecia cerceii din argint – cap de leu. Cu siguranță te vor impresiona de la prima purtare cu îndrăzneala lor!

Cercei din argint leu – DC6067

 

Toamna aceasta știm că maletele și eșarfele vor fi alegerea fiecărei femei elegante, iar noi avem recomandarea perfectă pentru a te ajuta să îți evidențiezi trăsăturile feminine ale feței. Concepuți pentru a completa un look feminin, cerceii din argint cu model candelabru te vor pune în centrul atenției!

Cercei din argint candelabru – DC6070

 

Stilul casual rămâne favoritul tău, dar știi că articolele vestimentare simple și comode au nevoie de accesorii sofisticate? Cerceii din argint lucios cu detalii tip ciucuri vor fi piesa ideală într-o ținută cu jeans și un pulover supradimensionat. Iată o pereche de cercei care știe cum să te scoată din anonimat.

Cercei din argint lucios – DC6073

 

Clasicul nu lipsește niciodată! Iubitoarele acestui stil sunt cele mai câștigate, indiferent de trend. Emanând o eleganță aparte, cerceii din argint cu puncte sunt cu adevărat eterni. Credem cu tărie că această pereche de cercei se va potrivi în orice context stilistic.

Cercei din argint cu puncte – DC6081

 

Ești o fire intuitivă, căreia îi plac accesoriile cu semnificație? Deschide-ți „al treilea ochi” cu această pereche de cercei din argint lucios, cu design inedit. Debordând de originalitate și creativitate, aceste bijuterii pot fi purtate cu ținute boho-chic formate din rochii cu broderie și cizmulițe fără toc. Dar noi îi recomandăm și în acele ținute casual cărora dorești să le aduci un touch jucăuș.

Cercei din argint lucios – DC6083

 

Iubim argintul masiv și suntem de părere că toamna știe cum să îl pună în valoare! Cerceii din argint masiv sunt noua tendință a toamnei 2021! Diverși și surprinzători, îți va fi atât de ușor să îi asortezi după cum îți dictează inima. Te invităm să ne vizitezi magazinul nostru fizic (ne găsești pe strada Mendeleev nr.26 – sector 1, Piața Romană) sau să accesezi magazinul online unde vei găsi colecții impresionante și bijuterii pe stilul tău!

 

 

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro