Tendinte

Primăvară-vară 2020: ce bijuterii marchează sezonul?

on
20 decembrie 2019

Pe podiumurile marilor case de modă defilează deja, cu câteva luni bune în avans, colecțiile pentru sezoanele mai calde. Și așa cum v-a obișnuit, echipa Accent Bijuterii ține pasul cu tendințele și vă prezintă cele mai interesante noutăți în materie de bijuterii la modă. Încheiem așadar acest an, cu gândul la ce piese deosebite ne vor completa ținuta în perioadele mai calde.

 

Ocean Power

 

Pentru că nimic nu ne duce cu gândul la sezonul cald mai repede decât marea, prima tendință pe care o explorăm astăzi este cea dedicată faunei marine: dacă sezonul cald 2019 a fost marcat, printre altele, de trend-ul motivelor maritime, iată că în 2020 motivele devin laitmotive! Micile crustacee sunt înlocuite de figurine oceanice uneori supradimensionate, iar animăluțele marine discrete lasă loc bijuteriilor care etalează câte o piesă centrală de efect.

Inel din argint cu granat, rodonit și rubin

 Pandantiv din argint caracatiță

Cercei din argint cu topaz bleu și rubin

Pandantiv din argint – Crab și onix

Broșă din argint cu diopsid chrome și turmaline multicolore

Pandantiv din argint cu piatra soarelui

 

Flower power

O explozie de flori anunță sosirea primăverii, se auto-invită pe inele, brățări și cercei, în variații felurite. Micile comori florale șlefuite pe sprânceană de către experți bijutieri de seamă vor face să reiasă la iveală mica prințesă ingenuă din fiecare dintre noi! Colecția Jocul Florilor a fost extrem de apreciată anul acesta, când florile și motivele vegetale au fost discrete. Însă la fel ca tendința Ocean Power, Flower Power prinde noi puteri în 2020 și ne propune modele care mai de care mai ieșite din comun, iar Jocul Florilor răspunde favorabil acestei provocări:

Inel din argint cu sidef, email, citrin și safir

Brățară din argint flori

Inel din argint cu London Blue topaz, rubin, safir și smarald

Cercei din argint cu London Blue topaz, rubin, safir și smarald

 Pandantiv din argint cu os sculptat, peridot, cuarț și topaz

             Brățară din argint cu piatra lunii, ametist, topaz și diopsid

 

Love power

Un pic, mai mult, cu pasiune… cum ar fi să ne putem declara iubirea în mod direct, cu o bijuterie? Noi suntem de părere că se poate, ba chiar mai mult decât atât: deseori, atunci când oferim cuiva o bijuterie,  facem asta fără să realizăm!

Brățară din argint cu inimioare

Cercei din argint inimioare

Inel din argint cu inimioare

Cercei din argint cu cornalină

Cercei din argint cu rodonit, rubin și topaz

Brățară din argint inimioare

 

Semne bune anul are, căci va aduce cu el multă bucurie și iubire, atât față de cele mai dragi ființe, cât și față de natură. Iar ei trebuie să-i fim cei mai recunoscători, mai ales când știm că vara își va lua revanșa cu vârf și îndesat pentru gerul de acum. Însă până atunci, Accent Bijuterii vă urează La mulți ani, un An Nou fericit și vă invită și luna viitoare la câteva minute de lectură… prețioasă sau semiprețioasă!

ETICHETE
ARTICOLE ASEMANATOARE

LASA UN COMENTARIU

DESPRE COMACCENT
Bucuresti

Datorită experienței de peste 30 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual. Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București. În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie. Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră. www.accentbijuterii.ro